Μους σοκολάτα με μελομακάρονα Παρλιάρου
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, …
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, …
Ένα εύκολο ανάλαφρο γλυκό που συνδυάζει τα αρώματα του λεμονιού και του βουτύρου με τη φινετσάτη γεύση του αμυγδάλου. Αν …
Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει την ελληνική εκδοχή της αλμυρής καραμέλας butterscotch. Δοκίμασε αυτό το εξαιρετικό άλειμμα αλατισμένου μελιού!
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
Αυτό το ζελέ με ροζέ σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και σμέουρα είναι ελαφρύ, αφού δεν έχει πολλά λιπαρά και είναι …
Υλικά 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 100 …
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας και της γλυκιάς της γεύσης.
Γιατί να την αγοράσουμε αφού μπορούμε να τη φτιάξουμε πανεύκολα με τα χεράκια μας; Αν κάνατε ήδη την εξαιρετική μερέντα …
Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα …
Υλικά Μπαβαρουάζ 800 γρ. παγωτό σοκολάτα, λιωμένο 15 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή 3 των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) …
Υλικά 250 γρ. λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι …
Υλικά 150 γρ. σοκολάτα με περίπου 70% κακάο 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια …
Υλικά 1 μπουκάλι λευκό γλυκό κρασί ή Vinsanto 20 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (4 φύλλα των 5 γρ. ή 8 …
Υλικά 500 γρ. γάλα καρύδας 80 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κορν φλάουρ 4 αυγά κανέλα (προαιρετικά)
Υλικά 1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες 2 κ.γ. στιγμιαίος καφές (σκόνη) 40 γρ. κακάο 30 γρ. κορν φλάουρ 120 γρ. …
Υλικά 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, …
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα 5-%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. γιαούρτι 100 γρ. γάλα 50 γρ. μέλι ξύσμα από 1 λεμόνι
Υλικά 1 κιλό ρόδια καθαρισμένα 750 γρ. Μαυροδάφνη 100 γρ. ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλας 1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος …