Κεφτεδακια με σάλτσα ντομάτας
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΈΔΕΣ Μισό κιλό κιμά μοσχαρισιο Ένα κρεμμυδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλιτζάνι φρυγανιά Αλάτι-πιπέρι, ρίγανη Ένα αυγό …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΈΔΕΣ Μισό κιλό κιμά μοσχαρισιο Ένα κρεμμυδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλιτζάνι φρυγανιά Αλάτι-πιπέρι, ρίγανη Ένα αυγό …
ΥΛΙΚΑ Μισό κιλό κιμά μοσχαρισιο Ένα κρεμμυδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλιτζάνι φρυγανιά Αλάτι-πιπέρι, ρίγανη Ένα αυγό Λίγο λάδι Λίγο …
υλικά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 500γρ χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 …
Υλικά 500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό 4 φέτες ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 2 μεγάλα …
Τα κεφτεδάκια της μαμάς αποκτούν περισσότερη γεύση με λίγο τυρί μέσα και γίνονται ανάρπαστα.
Υλικά 500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 4 …
Υλικά 500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες ψωμί (μόνο την ψίχα) ½ φλ. γάλα 1 αυγό …
Τα κεφτεδάκια – που τα λατρεύουμε όλοι – τα έχουμε συνηθίσει τηγανιτά.Αυτήν την φορά τα μαγειρέψαμε στον φούρνο, και δεν …
Ένα κλασικό ορεκτικό, που με λίγες τηγανιτές πατάτες γίνεται και κυρίως πιάτο. Παλιότερα τα καλοκαίρια, έμπαιναν καθημερινά σε ταπεράκια και …
Κεφτεδάκια τηγανητά Τα κεφτεδάκια τηγανητά είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Ενα πολύ γευστικό κυρίως πιάτο, που μπορεί επίσης να σερβιριστεί …
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης Υλικά (για κεφτεδάκια) 300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμμάρια κιμά χοιρινό 3 κουτ. …
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (κιλότο) 5 αβγά 50 ml ελαιόλαδο 1 σκελ. σκόρδο 100 γρ. σαλάμι αέρος Piccanto Ifantis 150 …
Στη συνταγή αυτή το συστατικό που καθορίζει τη γεύση είναι ο φρέσκος δυόσμος. Είναι το αρωματικό που κάνει όλη τη …
Τα πιτσιρίκια στο παιδικό πάρτι θα ξετρελαθούν με αυτό το απλό φαγητό. Η εμφάνισή του στο μπουφέ θα σας κάνει …
Υλικά 500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 500 γραμμάρια χοιρινό κιμά 80 γραμμάρια φρυγανιά 2 αυγά 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη ½ φλιτζ. …
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το τσουχτερό κρύο συνεχίζονται για ακόμη μια μέρα. Τι καλύτερο λοιπόν από να σερβίρετε στα παιδιά …
Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι;Από την έρευνα και τις δοκιμές που κάναμε μεταξύ μας, το επιτελείο του Cucina Caruso, …
Είναι πραγματικά πολύ τραγανά εξωτερικά και πολύ αφράτα εσωτερικά! 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου …
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. ψίχα ψωμιού 200 ml. γάλα 1 αυγό 3 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 250 ml. …
Ετούτα τα κεφτεδάκια γίνονται ζουμερά και αφράτα γιατι μέσα μπαίνει πατάτα, αλλά και βρώμη. 1 κιλό και 200 γρ κιμά …