Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Σήμερα, σαν μάνα μαγείρισσα, νοιώθω πολύ ενθουσιασμένη! Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, από το γεγονός ότι το παιδί …
Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει …
Τα γεμιστά, είναι ένα φαγητό ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς όλα τα λαχανικά του είναι φρέσκα! Μπορούμε να τα κάνουμε …
Η συνταγή μου για αρακά λαδερό, είναι η επιτομή της σύγχρονης σπιτικής μαγειρικής με λαχανικά. Η σύγχρονη μαγειρική οφείλει να …
Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, επιτρέψτε μου να σας την συστήσω. Σισιλιάνα, καπριτσιόζα, καλοκαιρινή, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Σερβίρετέ την σκέτη, …
Τα ντολμαδάκια είναι για μένα ένα φαγητό αγάπης. Πρέπει κάποιον να αγαπάς πολύ για να μπεις στον κόπο να τα …
Οι Πατάτες Πύρνας στο φούρνο, είναι μια νέα, πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή μας, φτιαγμένη ειδικά για να αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό …
Υπό συνθήκες θα έλεγα. Γεμιστά με τις χειμωνιάτικες ντομάτες θερμοκηπίου δεν έχω φτιάξει ποτέ και ούτε θα φτιάξω… Αλλά οι …
Είναι ένα ορεκτικό που έχει τις ρίζες του στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία, αλλά την βρίσκουμε και στην Πορτογαλία …
Tο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο …
Ετούτη εδώ λοιπόν η συνταγή φτιάχνει ένα φαγάκι πολύ υγιεινό (τα λαχανικά μαλακώνουν αργά και απαλά στο τηγάνι), με …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Ένας πουρές αλλιώτικος που προέκυψε από τις παιδικές αναμνήσεις του όμορφου και φυσικά την αχαλίνωτη φαντασία του. 4 – 5 …
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα θαλασσινά που τόσο αγαπάμε. Συνδυάζει γεύσεις οικείες σε ένα πιάτο που άνετα σερβίρεται κι …
½ κιλό μοσχάρι (χτένι ή άλλο μαλακό κομμάτι) 6 ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε βάζο 100 γρ. μπέικον γαλοπούλας Ferrano Ifantis …
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 …
Ενα πεντανοστιμο φαγητο διαφορετικο, ιδανικο για την νηστεια,και οχι μονο. Απολαυστε το!!!… ΥΛΙΚΑ 4 μελιτζανες φλασκες μεγαλουτσικες 400 γρ.περιπου αναμεικτα …
Ένα ακόμα παραδοσιακό πιάτο από τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας, που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων. της Βίκυς Χριστοπούλου