Υγράλατος μπακαλιάρος με λαχανικά και σάλτσα μουστάρδας στο φούρνο
1 φύλλο υγράλατο μπακαλιάρο φιλέτο 2-3 πατάτες 3-4 καρότα 2-3 κολοκυθάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο λεμόνι 1 κ σούπας …
1 φύλλο υγράλατο μπακαλιάρο φιλέτο 2-3 πατάτες 3-4 καρότα 2-3 κολοκυθάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο λεμόνι 1 κ σούπας …
Ψαράκι έχει το μενού σήμερα!Αλλά τι ψαράκι??Μια σκέτη νοστιμιά!Τρυφερά φιλέτα μπακαλιάρου και πατατούλες, τυλιγμένα σε μια αρωματική σαλτσούλα.Ψήσιμο στον φούρνο, …
Αυτή η συνταγή για Καροτόσουπα με Μπακαλιάρο θα σας εντυπωσιάσει! Συνδυάζει πολύ αρμονικά το άρωμα και την γλύκα από τα καρότα, …
Ονειρεμένος κοκκινιστός μπακαλιάρος με πιπεριές! Απλά… δοκιμάστε τον!
Αγαπημένο φαγητό!
Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με …
Είναι μέρες νηστείας και το κρέας δεν αποτελεί πλέον επιλογή στο εβδομαδιαίο μενού. Παρόλα αυτά το ψάρι είναι ακόμα στη …
Ένα από τα φαγητά που μαγείρεψα το καλοκαίρι ήταν αυτό. Θέλοντας να ξεφύγω από το συνηθισμένο τρόπο που μαγείρευα ψάρι, …
Υλικά Μπακαλιάρος 800 γρ ξερός ή 1 κιλό φιλέτο Κρεμμύδια ξερά 500 γρ Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού Ζάχαρη …
Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε!Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με …
Υλικά 1 πακέτο κατεψυγμένο μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 6 πατάτες μεγάλες κομμένες κυδωνάτες και ξανά στην μέση 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας [εγώ …
Μια ψαρόσουπα νόστιμη κι εύπεπτη πάντα είναι ευπρόσδεκτη το χειμώνα και ειδικά όταν έξω έχει αρκετό κρύο.
Αγαπημένο φαγητό!
Η τσιλαδιά στη Μεσσηνία είναι ψάρι με σάλτσα τομάτας ενώ στη Κρήτη είναι λευκή πηχτή από κρέας. Δεν νομίζω πως …
Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με …
Υλικά 1-1,5 κιλό ψάρι φιλέτο βακαλάο [εδώ έχω φρέσκο ] 2 μεγάλες πατάτες 4 μεγάλα καρότα σε φετούλες 1 …
Γιορτάζουμε την αυριανή εθνική μας επέτειο με μια παραδοσιακή συνταγή για μπακαλιάρο! Υλικά: 1 κιλό βακαλάος κομμένος σε φέτες 1 …
Η διαφορά της συγκεκριμένης συνταγής από την αυθεντική… (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ), είναι ότι χρησιμοποιούμε και μαρούλι!
Ένα πολύ νόστιμο μαμαδίστικο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γεμίζει όλη η κουζίνα με το απίστευτο άρωμα των φρέσκων …
Παραδοσιακή συνταγή από τις Σπέτσες Υλικά 4 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι ( συναγρίδα, σφυρίδα, μπακαλιάρος) 200γρ περίπου η φέτα Χυμό …