Το Brioche είναι ένα -ελαφρά- γλυκό και βελούδινο, σε υφή, είδος ψωμιού. Είναι ένα χαρακτηριστικό αρτοποίημσ της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Είναι …
Γαλλικές συνταγές
-
christiespicnic.blogspot.com
-
ΥΛΙΚΑ: 10 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (ΚΟΚΚΙΝΑ) 150 gr ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΛΙΤΡΑ …
-
ΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ // PLUM CAKE AL LIMONE DI PIERRE HERMÉ
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΚλασσικό κέικ λεμονιού, με γαλλική φινέτσα, αφού η συνταγή είναι δια χειρός του φημισμένου chef pâtissier-chocolatier Pierre Hermé.Υπέροχο, ζουμερό, αφράτο …
-
ΥΛΙΚΑ: 100gr ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΟΥΔΡΑ 100 gr ΑΣΠΡΑΔΙΑ (ΑΠΟ 3 ΜΕΣΑΙΑ ΑΥΓΑ ) ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 50 …
-
Η συνταγή που ακολουθεί είναι της φίλης μου της Αγγελικής. Πράγμα που σημαίνει, δοκιμασμένη και εγγυημένη!
-
Μια διαφορετική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Απολαυστική σαρλότ, το περίφημο Γαλλικό γλυκό! Ένα γλύκισμα, που πήρε το όνομα του …
-
ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ // HACHIS PARMENTIE, IL GATO’ DI PATATE ALLA FRANCESE
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑΤο ασί παρμαντιέ (hachis parmentier) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας …
-
Τρόπος να φτιάξουμε τραγανά, αφράτα και πεντανόστιμα ψωμάκια!
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Μια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της …
-
Υπεροχα, γουστοζικα, πανεμορφα και πεντανοστιμα αυτα τα μικρα πολυχρωμα γλυκακια για καθε σας εκδηλωση…εορταστικη,βαπτισης,γαμου..Αξιζουν να τα δοκιμασετε!!!! Βαζουμε στον καδο …
-
Πανεύκολες κρεπούλες είτε γλυκές είτε αλμυρές…Η συνταγή είναι από το διαδίκτυο και σας την δίνω έτσι όπως την βρήκα..Καλή επιτυχία…
-
Το απόλυτο συνοδευτικό της γαλλικής σχολής: Πατάτες βουτύρου. Μίνιμαλ μαγειρική, μάξι γεύση. Και μαζί, ελευθερία αρωματικού αυτοσχεδιασμού για τέλειους συνδυασμούς …
-
Τα μαντλέν είναι ίσως τα πιο απολαυστικά μικρά γλυκά που θυμίζουν κέικ και προέρχονται απο τη Γαλλία.
-
Γαλλική συνταγή που μαγειρεύτηκε πρώτη φορά στο Παρίσι το 1870. Υπάρχουν δύο εκδοχές ως προς το όνομα: σύμφωνα με την …
-
Μια ομελέτα με γαλλική φινέτσα και γεύση. Εύκολη και έτοιμη στο λεπτό. Δοκιμάστε την!
-
Ένα ελαφρύ και εύκολο γλυκό/τάρτα/cake από την Γαλλία. Με μήλα και ελαφριά ζύμη (στην ουσία πρόκειται περισσότερο για χυλό σαν …
-
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
-
Στον απόηχο του χειμώνα και με τον ερχομό της άνοιξης έτυχε να συμπέσει η μέρα που άνοιξα, για δεύτερη φορά, …
-
Είναι η γνωστή μας πατατοσαλάτα στη γαλλική της εκδοχή.
-
Εύκολη τάρτα, νόστιμη και εντυπωσιακή σε εμφάνιση!