Σπανακοτυρόπιτα
Κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω μια πίτα, μόλις την δοκιμάσω και μείνω ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα δεν γίνεται να …
Κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω μια πίτα, μόλις την δοκιμάσω και μείνω ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα δεν γίνεται να …
Μελωμένο αρνάκι στη γάστρα, με πλούσια γεύση και αρώματα. Νόστιμο, εορταστικό και παραδοσιακό!
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Το αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ είναι ένα αγαπημένο Κυριακάτικο πιάτο…Η σάλτα του ενισχύεται με αυγολέμονο που απογειώνει το πιάτο. Σε …
Όταν λέμε λαχανόπιτα, εννοούμε πίτα, με σπιτικό φύλλο, (αφράτο σαν κι αυτό), διάφορα λάχανα και φέτα. Φτιάξτε την με όσα …
υλικά 1 μάτσο σέσκουλα 3 πράσα 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μάτσο μάραθο 1 ματσάκι μυρώνια 200γρ φέτα 2 αυγά αλάτι …
Το kale ή αλλιώς λαχανίδα, θεωρείται από τα καλύτερα φυλλώδη πράσινα λαχανικά.Πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C, K, μέταλλα όπως …
Το κριθαράκι είναι ένα ζυμαρικό που για τους περισσότερους είναι συνυφασμένο με το γιουβέτσι….
Πίτα αγαπημένη με εύγευστα αρωματικά χορταρικά της Άνοιξης!!
Υλικά 1 +1/2 κιλό σουπιές 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομ.-ραδίκια -σέσκουλα -ζοχιά 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομ. 1 ματσάκι …
Το φύλλο έγινε αρκετά λεπτό και, όταν ψήθηκε, τραγανό, νόστιμο και “ κράτησε” πολύ καλά τη γέμιση της πίτας! Δοκιμάστε …
Σουπιές, λοιπόν, σήμερα, μαγειρεμένες με αρωματικά χόρτα στην κατσαρόλα! Συνταγή νηστίσιμη, παραδοσιακή και εκπληκτικά νόστιμη! Είμαστε πραγματικά τυχεροί στην Ελλάδα …
Πεντανόστιμο φαγητό παντός καιρού! Χειμώνα – καλοκαίρι, σε νηστεία ή γιορτή, με κρέας ή μόνο του είναι από τα πιάτα …
Υλικά για τα φύλλα 300 γρ αλεύρι σκληρό 300 γρ αλεύρι μαλακό, γ.ο.χ ½ ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 2 κ.σ ξύδι 1½ …
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Σούπερ δυναμωτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και χορταστικό. Φαγάκι που θα ζήλευε και ο Popeye! Πάρτε γρήγορα ενέργεια χωρίς πολλές …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Χορτόπιτα μεγάλη, νόστιμη, χορταστική μέσα σε ένα υπέροχο χωριάτικο φύλλο σχεδόν χειροποίητο. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα ιδίως το πολύ καλό …
Εκτός από την αφράτη τυρόπιτα και σπανακοτυρόπιτα!! Γίνεται πολύ αφράτη και πολύ νόστιμη, τα μυρωδικά της δίνουν τέλεια γεύση!!
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!