Μπομπότα με Σπανάκι – Πλαστός Θεσσαλίας – Σπανακόπιτα Χωρίς Φύλλο
Υλικά 4 αυγά 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό 200 ml ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο 500 ml γάλα η νερό μισό κ γ …
Υλικά 4 αυγά 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό 200 ml ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο 500 ml γάλα η νερό μισό κ γ …
Καλαμαράκια με τραγανή κρούστα εξωτερικά και αφράτα εσωτερικά που κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί! 1 κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα …
Υλικά 12-14 μερίδες 6-8 λουκάνικα Φρανκφούρτης…
Εύκολη σπανακόπιτα θα την έλεγα αλλά δε θα ήταν ακριβής η περιγραφή. Γιατί αυτή η πίτα είναι αυτό ακριβώς που …
Αυτά τα κριτσίνια πραγματικά θα σας ξετρελάνουν. Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε άνετα να τα κάνετε βάζοντας αντί για καλαμποκάλευρο αλεύρι …
…
Μια διαφορετική πίτα σας προτείνω κι εγώ με σπιτικό φύλλο που γίνεται ροδοκόκκινο και τραγανό κατά το ψήσιμο και περικλείει …
Αφράτο και με ξεχωριστή γεύση καλαμποκόψωμο. Δοκιμάστε τη συνταγή με την πρώτη ευκαιρία!Παρόμοιες συνταγές:Λουκουμάδες σπέσιαλ Στριμμένο αφράτο ταχινόψωμο, του Ορφέα …
Η μεγάλη κολοκύθα (η τελευταία …) που ήταν σε αναμονή από τον Αύγουστο, τελικά κόπηκε :-)) Άντεξε πολύ καλά τόσο …
Αν είστε λάτρεις του καλαμποκιού αυτό το ψωμάκι θα σας ενθουσιάσει. Γίνεται γρήγορα και εύκολα και παίρνει πολλές παραλλαγές από …
Ένα αλεύρι που δοκίμασα καθαρά από περιέργεια γιατί διάβαζα γι αυτό σε φιλικά blogs. To αποτέλεσμα όμως με αποζημίωσε κι …
Νόστιμο κέικ με ελαιόλαδο χωρίς αυγά που σερβίρετε με κομπόστα φρούτων !!!
Μία νόστιμη εκδοχή της καλαμποκόπιτας, με άρωμα μελιού και βουτύρου!
Νομίζω το έχω ξαναπεί ότι ενώ δεν τρελαίνομαι για το καλοκαίρι, μάλλον χειμωνιάτικο τύπο με λες, περιμένω πως και πως …
Πίτα με καλαμποκάλευρο, σπανάκι, πράσο και τυρί φέτα
Κάθε Πέμπτη πηγαίνω στην λαϊκή αγορά στην γειτονιά μου, στην Αττική, γιατί μου αρέσει που όλα τα προϊόντα της …
Εύκολο στην παρασκευή του και νόστιμο, το ελιόψωμο, μπορεί να συνοδεύσει άριστα μία μπυρίτσα και να ικανοποιήσει τις βραδινές λιγούρες …
Με μία ζύμη, που ετοιμάστηκε στον αρτοπαρασκευαστή, όσο έκανα κάτι άλλο (σιδέρωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση) έφτιαξα δύο διαφορετικά πράγματα.
Η μοσχοβολιά του με χτύπησε κατ’ ευθείαν στην καρδιά! Ο τρίχρωμος συνδυασμός αλεύρων και το βούτυρο (ή την μαργαρίνη για …
Το φύλλο έγινε αρκετά λεπτό και, όταν ψήθηκε, τραγανό, νόστιμο και “ κράτησε” πολύ καλά τη γέμιση της πίτας! Δοκιμάστε …