Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
Σήμερα τόλμησα να κάνω αυτή τη συνταγή με σπάλα από χοιρινό. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Το κρέας και η σάλτσα …
Υλικά:Για 4 με 6 μερίδες 1 κουνέλι 2 με 2,5 κιλά 100 γρ. λάδι 250 γρ. δαμάσκηνα ξερά 1/2 κιλό …
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Πρόκειται για μεθυσμένο χοιρινό με πορτοκάλι και μανιτάρια. Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να έχουν κρέας στο γιορτινό τους …
Ξέρατε ότι το βιεννέζικο σνίτσελ έχει πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης; 170 ετών παρακαλώ και φτιάχνεται μόνο από μοσχάρι. Στην περίπτωση που …
χρειαζόμαστε 1 κιλό αρνί μπούτι σε κομμάτια 3 κουταλιές αλεύρι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κέτσαπ 1 κουταλιά ξύδι βαλσαμικό …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Εσκαλόπ είναι το φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές φέτες (1-1,5cm), κοπανισμένες ή περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για σνίτσελ ώστε …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
ΥΛΙΚΑ 1χοιρινη μπριζολα λαιμου 1/2 κιλο χοιρινο κιμα 1ματσακι δεντρολιβανο 1/2ποτηρακι κοκκινο κρασι 1/2ποτηρι ζωμο κοτας ριγανη θυμαρι και πιπερι …
Είναι χρονοβόρο και λίγο μπελαλίδικο ~ αξίζει όμως απόλυτα και τον κόπο και την αναμονή! JΜια εναλλακτική, νοστιμότατη πρόταση για τοΠρωτοχρονιάτικο τραπέζι!Υλικά …
Το παρακάτω πιάτο είναι εμπνευσμένο από το καρπάτσο του Jamie Oliver, όπως το περιγράφει στο βιβλίο του “Η επιστροφή του …
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ’ όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο …