Τραγανή Κιμαδόπιτα Γιορτινή!
Πίτα γεμάτη νοστιμιά και γεύση που την κάνω γιορτές συνήθως σαν κυρίως γεύμα! Είναι τόσο πλούσια και χορταστική που στέκεται …
Πίτα γεμάτη νοστιμιά και γεύση που την κάνω γιορτές συνήθως σαν κυρίως γεύμα! Είναι τόσο πλούσια και χορταστική που στέκεται …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Συνδυάζει τη νοστιμιά ενός καλομαγειρεμένου πρώτου πιάτου, ενός ζυμαρικού σε μία υπέροχη σάλτσα ντομάτας (που δεν είναι μόνο ντομάτα αλλά …
Ρεβύθια σούπα με ζυμαρικά, ένα κυρίως πιάτο πολύ νόστιμο και πλούσιο. Ιδανικό για ενα ζεστό γεύμα τις κρύες μέρες του …
Ένα risotto με κρεμώδη υφή και λεπτή γεύση. Από εκείνες τις λιχουδιές που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν τα πιο …
Ένα από τα ωραιότερα ψάρια, χωρίς πολλά κόκκαλα, που θα αρέσει ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι φίλοι με …
Η επιλογή των λαχανικών είναι βασικά θέμα προσωπικού γούστου; από τα βασικά είναι το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι, …
Μια πολύ υγιεινή σούπα από φακές. 1/2 κιλό φακές 1 ξερό κρεμμύδι 2 κλωναράκια σέλινο 1 κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια 2 …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Υλικά: 500γρ στήθος κοτόπουλου (περίπου το στήθος από ένα κοτόπουλο) 2 αυγά 100γρ παρμεζάνα 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 160γρ αρακά 1κ.γ. …
Υλικά:Για 4 με 6 μερίδες 1 κουνέλι 2 με 2,5 κιλά 100 γρ. λάδι 250 γρ. δαμάσκηνα ξερά 1/2 κιλό …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
Πώς μια ταπεινή χορτόσουπα βελουτέ μπορεί να γίνει υπέροχο πιάτο ακόμα και για ένα γιορτινό τραπέζι;
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 16/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα Για το ρολό κοτόπουλο: 1 ρολό κοτόπουλο …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Υλικά 1 λαγός περίπου 1,5 κιλό 2,5 φλ. λευκό κρασί 1 καρότο 1 κρεμμύδι 750 γρ. κρεμμυδάκια σέλινο, δάφνη, δενδρολίβανο, …
Η τυπική Βρετανική συνταγή, η πίτα του βοσκού ή Shepherd’s pie μια εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη! Η πίτα αυτή …