Σπαγγέτι 4 τυριά
Κλασική και αγαπημένη συνταγή για μακαρόνια που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια! Τι άλλο από τα μοναδικά σπαγγέτι 4 …
Κλασική και αγαπημένη συνταγή για μακαρόνια που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια! Τι άλλο από τα μοναδικά σπαγγέτι 4 …
Πρόκειται για ένα χορταστικό και συνάμα φίνο πιάτο με πλήρη ισορροπία γεύσεων. Η κρεμώδης γλύκα του καπνιστού σολομού αντισταθμίζεται από …
Ο απόλυτος τρόπος ανακύκλωσης των χθεσινών μακαρονιών είναι φτιάχνοντας μια ζουμερή ομελέτα με αυγά, τριμμένο τυρί και μυρωδικά.
Το κριθαρότο με κρεμμύδι, μανιτάρια και μετσοβόνε είναι μια πρόσφατη, δικιά μου συνταγή, που προέκυψε από ετερόκλητα ερεθίσματα. Βάση της …
, ένα νόστιμο και πολύ εύκολο πιάτο. Το αυγοτάραχο αποτελείται από αυγά ψαριών, υπάρχει το αυγοτάραχο από αυγά κέφαλου ή …
Τα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά… …
Μεσογειακή μακαρονάδα που ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα με τόνο κονσέρβας, λίγες ελιές, κάπαρη και φυσικά σάλτσα ντομάτας. Και για να …
υλικά 250γρ σπαγγέτι 2 μικρές καυτερές πιπεριές, σε φετάκια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 λάιμ, χυμό και …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
Σήμερα το μενού είναι δύο σε ένα, ή πιο σωστά, δύο από ένα, αλλά θα πούμε πρώτα για το ένα …
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί …
Το πιάτο που σας προτείνω σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών που έχω δοκιμάσει. Μια καλοφτιαγμένη καρμπονάρα είναι …
200 γρ. Ξινός τραχανάς με βουβαλίσιο γάλα 1 σουτζούκι Αδάνων 80 γρ. γιαούρτι 4 κλαδάκια σχοινόπρασο 800 ml. ζωμό κοτόπουλου …
Εύκολο, γρήγορο και καλοκαιρινό φαγητό σας έχουμε και σήμερα. Χωρίς πολύ χρόνο στην κουζίνα και με υλικά που όλοι χρησιμοποιούμε. …
…μια πίτα την θέλαμε και του ότι ο τραχανάς είναι ένα από τα υλικά που αρχίζει να έχει την τιμητική …
Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και …
Υλικά 250 γρ. φρέσκο κρέας αστακού 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. παχιά κρέμα 2 κουταλάκια σκόρδο 2/3 φλ. τυρί παρμεζάνα …
υλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4 …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …