Συνταγή για μπριζόλες με μανιτάρια, μήλα μπέικον και κρέμα γάλακτος. Υλικά για 4 μερίδες 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού βούτυρο ανάλατο …
Συνταγές με θυμάρι με μαύρο πιπέρι και σκόρδο
-
-
Οι φακές “παίζουν” δυνατά και το καλοκαίρι, ειδικά σε δροσερές σαλάτες ή μαγειρεμένες με διαφορετικό τρόπο όπως η συνταγή με …
-
Αυτό το υπέροχο κριθαρότο μυρίζει «καλοκαίρι»! Φαγητά σαν αυτό σε γεμίζουν λαχτάρα για βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες και μια δροσερή …
-
1 σακουλάκι τριμμένη φρυγανιά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα Σκόρδο Μια χούφτα Μαϊντανό 1 κ.γ. Πάπρικα 1/2 κ.γ. κοφτή Μαύρο Πιπέρι …
-
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
-
υλικά 2-3 κουταλιές βούτυρο 700γρ κόκκινα κρεμμύδια σε 1εκ.φέτες 4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1 φύλλο δάφνης 10 κόκκους μαύρο …
-
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
-
Οι Μεξικάνικες Κεσαντίγιας είναι ένα εύκολο ορεκτικό αλλά και κύριο πιάτο. Με τις έτοιμες τορτίγιες σίτου ή καλαμποκιού μπορούμε να …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
500 ΓΡ. ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ 1 ΜΑΤΣ. ΡΟΚΑ 1 ΑΝΤΙΔΙ ΦΥΛΛΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ 1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 1 ΛΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 100 ΓΡ. ΑΝΤΙΔΙΑ 5 …
-
for english scroll down Την αδυναμία μου για κάθε τι σπιτικό οι περισσότεροι την γνωρίζετε, την έχω εκφράσει πολλές φορές. …
-
Τα μυστικά του BBQ από τη WEBER και το πιο νόστιμο μείγμα μπαχαρικών για ψητά
foodjunkie.euby adminO φοβερός μας δάσκαλος, Νίκος Ντάνος, Grill Master extraordinaire, μας έμαθε τα βασικά του καλού ψησίματος για να μην κάνουμε …
-
Το κοτόπουλο ψημένο στο αλάτι, είναι μάλλον πιό σπάνιο, αλλά ήταν μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό. …
-
Μπορούμε αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε το κοτόπουλο με αρνί μπούτι. 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού 1/4 φλιτζάνι …
-
40-50 χοντρούς χοχλιούς 2 κουταλιές της σούπας ανθό αλατιού (θαλασσινό ακατέργαστο αλάτι, αν δεν έχετε από το κανονικό) ελαιόλαδο 1 …
-
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
-
Το πετιμέζι μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ συχνά σε ντρέσινγκ για σαλάτες, για να εμπλουτίσω τη γεύση σαλτσών, με …
-
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
-
Η Food Blogger Εύα Μονοχάρη aka Funky Cook, φτιάχνει μια πεντανόστιμη σούπα με μπακαλιάρο και θαλασσινά …
-
Φετουτσίνι με φρέσκα βασιλομανίταρα (πορτσίνι) και crème fraîche
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.comby adminΗ γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
-
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 …