Παστίτσιο κλασικό
Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. …
Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. …
Ο πρωταγωνιστής της σαρακοστιανής κουζίνας, το χταπόδι, γίνεται ένα υπέροχο πιάτο για το τραπέζι της οικογένειας! Υλικά: 1 χταπόδι καθαρισμένο …
Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 5 μερίδες: 500 γρ σκιουφιχτά 500 γρ μοσχαρίσια σπάλα 1 ντομάτα τριμμένη 2 κ …
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και …
Συνήθως το Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια από την μαμά !!! Εδώ θα σας πώ τον τρόπο που το …
Το κλασσικό φαγητό που έφτιαχνε η μαμά μου πάντα όταν είχαμε χταπόδι στο σπίτι! Άρεσε πάντα σε όλους και μπορώ …
Ελαφριά γιουβαρλάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά……
Αντί για κρέας, κιμάς.. (Low Carb/keto friendly)…
Υλικά 2 κιλά μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ (τριμμένα …
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Τέλος η πιο όμορφη εποχή του χρόνου για μένα κι εγώ έχω ξεμείνει αμανάτι με ένα χταποδάκι με μακαρονάκι κοφτό …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Κουνελάκι στη γάστρα με λικέρ μαστίχας ξύδι βαλσάμικο,δεντρολίβανο πιπερια φλωρίνης καροτάκια και μαϊντανό!!
Δεκαεννέα (19) υλικά σε μία συνταγή σίγουρα δεν τα λες και λίγα… Και μόνο να τα μαζέψεις και να τα …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό …
Γίγαντες στιφάδο! Δεν θα πω πολλά, είναι ένα φαγάκι χουχουλιάρικο, μεστό γεύσης που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε! Το έφτιαξα …