Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Γιουβέτσι με σουτζουκάκια, χυλοπιτάκι και ξερό ανθότυρο, μια συνταγή για γιουβέτσι αλλιώτικη αλλά πάντα αγαπητή! Η συνταγή για αυθεντικά σμυρναϊκά …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Μια συνταγή για σμυρνεΐκα σουτζουκάκια που έχω από την πεθερά της αδελφής μου καλονοικοκυρά απο τις παλιές!!…
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και… …
Ήρθε στην άλλη άκρη του νομού, τέρμα Λιβυκό όπως λέω στους πανωμερίτες το γεωγραφικό προσδιορισμό του καλοκαιρινού μου σπιτιού. Τόση …
Καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία, δημιουργικότητα και «νόστιμη» σαν τη σημερινή …
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Λατρεμένη συνταγή από τα χεράκια της μαμάς … και φυσικά η παράδοση συνεχίζεται από γενιά σε γενιά!!!! Μια συνταγή που …
H πιο αγαπημένη συνταγή τις Σμυρνέικης κουζίνας !!!
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο …
Νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια
Δεκαεννέα (19) υλικά σε μία συνταγή σίγουρα δεν τα λες και λίγα… Και μόνο να τα μαζέψεις και να τα …
Αυτό οφείλεται στο αφράτο, νόστιμο, ελαφρύ και άλλοτε γιορτινό κέικ της με καρύδα που δεν έλειπε ποτέ από την σχολική …
Τα μακαρόνια έβρασαν στην σάλτσα του φαγητού και έγιναν απίθανα!! Μετά από όλα αυτά μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει …
Μια γλυκόξινη νοστιμιά με πολλές χρήσεις! Η γλυκοκολοκύθα είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Όσοι έχετε την ίδια γευστική άποψη …
Όταν τα ξερά φασόλια και το κοκκινιστό μοσχαράκι της κατσαρόλας ενωθούν μας κάνουν ένα θεσπέσιο φαγητό που παρά την νοστιμιά …
Ναι, καλά είδατε, πάλι συνταγή με κολοκύθα έχει! Τι να κάνουμε; Είναι μεγάλες, οπότε αγοράζεις μια και φτιάχνεις πολλά φαγάκια! Η …