ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ CHOCO ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Μια εύκολη, απλή και εύγευστη γλυκιά συνταγή για αυτά τα ρολά μείγματος χουρμάδων και ξηρών καρπών, αρωματισμένα με πορτοκάλι και …
Πολύ εύκολα και νόστιμα μπακλαβαδάκια . Αναλόγως με την προτίμησή σας μπορείτε να βάλετε περισσότερη γέμιση. Η συνταγή μπορεί να …
Λέω φέτα τηγανητή και όχι φέτα σαγανάκι γιατί είναι τηγανητή με βαθύ τηγάνισμα και όχι σε ρηχό σκεύος που λέγεται …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Choco Hell Dessert Προκειται για ενα σοκολατενιο μασιφ γλυκο ψυγειου που και τουρτα μπορεις να τo πεις… Με αφρατη βελουδινη …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Ονειρεύτηκα χρωματιστά, μαλακά ξερά φρούτα να αγκαλιάζονται και να φυλακίζουν ανάμεσά τους τραγανούς ξηρούς καρπούς. Όλη η αφθονία της φύσης …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
* Ζύμη * 100 γρ. άχνη ζάχαρη * 200 γρ. βούτυρο αγελάδας * 300 γρ. αλεύρι μαλακό * 1 αυγό …
ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης 200 γραμ καρύδι 1+ 1/2 φλυτζάνι βούτυρο απλό ή . βούτυρο …
Σοκολατένια τρουφάκια με τρία μόνο υλικά και όλη την νοστιμιά!
Tέλειο ορεκτικό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Τα δικά μας μελομακάρονα, είναι μικρά για να τρώγονται με μια μπουκιά, τραγανά, πασπαλισμένα με διάφορους ξηρούς καρπούς και γλυκά …
Ένας γρήγορος απλός τρόπος για σπιτική θρεπτική μπάρα με λίγα συστατικά. Διατηρείστε σε τάπερ, αντέχει για μέρες.
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Υλικά 100 gr. φυστίκι Αιγίνης 50 gr. καρύδια 50 gr. αμύγδαλα 200 ml. γάλα φρέσκο Αλάτι Λεμόνι