πουτανέσκα στην επίσημη γεύση της Νάπολης
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …
Η ιταλική μακαρονάδα με τη σάλτσα που φέρει το πιο προκλητικό όνομα είναι εξίσου τολμηρή στους συνδυασμούς των υλικών. Δοκιμάστε …
Ανάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό …
Ένα νόστιμο νηστίσιμο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα! Για το συνδυασμό ζυμαρικών με θαλασσινά, εγώ δεν έχω να πω πολλά …
Φαγητό σε 20 λεπτά και για όσους νηστεύουν! Μια πλούσια-οικονομική μακαρονάδα είναι η σημερινή μου πρόταση, που προέκυψε από την …
Αν σας αρέσουν τα θαλασσινά, η μπεσαμέλ και τα ζυμαρικά, αυτό το πιάτο θα το ερωτευτείτε! Αν πάλι, στόχος σας …
Το περίφημο πιάτο από την Μπολόνια της Ιταλίας, σε μια χορτοφαγική παραλλαγή του με κιμά σόγιας Fytro!
Τα spaghetti (ή και οι linguine, όπως σε αυτήν εδώ την περίπτωση) με “άγριες”, ελεύθερες, μικρές αχιβαδούλες, είναι ένα πεντανόστιμο …
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Υλικά συνταγής 500γρ. φαρφάλες 500γρ. χυμός από φρέσκες τομάτες 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε …
1/3 φλ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 880 γρ. φρέσκα μύδια καθαρισμένα και πλυμένα 2 καλαμάρια …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Υπεροχη και γρηγορη μακαροναδα με απλα υλικα θαλασσινων δινουν ενα εξαιρετικο γευστικο αποτελεσμα. Απολαυστε την!!! …
Κριθαρότο με σαλιγκάρια Έφτασε το φθινόπωρο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Από κοντά και τα αγαπημένα μας σαλιγκάρια! Τα έχουμε τιμήσει …
Βραζετε τις πενεςσυμφωνα με τις οδηγιες του πακετου.Σε φαρδυ τηγανι βαζετε το ελαιόλαδο να καψει.Ριχνετε το σκόρδο και τις πιπεριες …
Σήμερα έχουμε ένα φαγάκι μαμαδίστικο, πεντανόστιμο, εύκολο και πολύ αγαπημένο! Από την μέρα που το έδειξε ο αγαπημένος μας τηλεμάγειρας …
Υλικά 1 χταποδάκι (περίπου 1,5 κιλό) καλά γουλισμένο, πλυμένο και στεγνωμένο και χωρίς το στόμα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 πρέζα …
Η παραλλαγή του Viareggio για τα σπαγγέτι με αχιβάδες (Spaghetti con le Vongole), ένα κλασικό, και δημοφιλές, ιταλικό πιάτο με …
Μια παλιά συνταγή από τη Βερσίλια, την τοσκανική παράκτια πεδιάδα βόρεια της Πίζας και, αν και σήμερα δεν είναι και …
Από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ,250 γρ. σπαγγέτι Νο 6 2 κρεμμύδια μεγάλα 400 γρ. τόνο 2 ντομάτες μεγάλες 2 καυτερές …
Ελαφρύ, ανοιξιάτικο, υπερνόστιμο πιάτο ζυμαρικών, φθηνό και γρήγορο αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα βράδυ καθημερινής στο σπίτι…