Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Ένα εμφανίσιμο ορεκτικό για το τραπέζι με τους καλεσμένους σας ή για το παιδικό πάρτυ, εύκολο ως προς την παρασκευή …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Υλικά Αρακάς 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 1 1/2 τεμ Λευκό κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Μαϊντανός 1/2 …
Υλικά 500 γρ μακαρόνια για παστίτσιο Νο 2 150 γρ φέτα τριμμένη 1 αυγό Για τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία …
Την ονομασία του το φαγάκι αυτό, την οφείλει στον καλό μου. Αυτός το ονόμασε έτσι!Στην ουσία είναι ένα συνδυασμός μουσακά …
Παστίτσιο λαχταριστό και πολύ γευστικό. Το πιο αγαπημένο φαγητό της οικογένειας μου. Πλούσιο, γευστικό, υπέροχο!!! Υλικά (για ένα μεγάλο ταψί) …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ. Κιμάς αρνίσιος 300 γρ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Αλάτι-πιπέρι …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1200 γρ. Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Ψωμί 300 γρ. Πράσινες πιπεριές γεμιστές με αμύγδαλα 15 τεμ. …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Μια πίτα τόσο νόστιμη που θα τρελάνετε όσους τη δοκιμάσουν!!!!!
Υλικά: Για το χυλό: 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα (όχι γεμάτα μέχρι επάνω) …
Κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια – 30 Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη – 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι …
Πεντανόστιμα ζουμερά μπιφτέκια της μαμάς Αγγέλας. Πανεύκολη συνταγή. Δοκιμάστε τη, θα με θυμηθείτε! Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχάρι μια φορα …
Στην ιταλικη σουπα γαμου προσθεσα και την δικη μου ελληνικη πινελια .. την παντρεψα με σπιτικο δικο μας τραχανα … …