Τούρτα κάστανο με σοκολάτα
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Αυτή η συνταγή είναι η τελευταία πριν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και, φυσικά, είναι γλυκιά, γιατί έτσι γλυκά πρέπει …
Αυτή η συνταγή για Πάβλοβα Κάστανο είναι ξεχωριστή και ιδανική για τις γιορτές. Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο γλυκό με πλούσια κρέμα κάστανο …
Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς! Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, που …
Λέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ …
Υλικά για ρολό σε ταψί 30χ40 εκ. (του φούρνου): Βάση 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 60 …
Μια πολύ νόστιμη τούρτα! Η συνταγή είναι από το Blog: http://sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr Απ’ότι έχω διαβάσει σε σχόλιό του, δεν είναι επαγγελματίας …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Άλλη μια χρονιά ξεκινά! Και τι καλύτερο για να κλείσεις ένα γεύμα με ψάρι παρά ένα αέρινο γλυκό. Μια πάβλοβα …
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Την έβλεπα, την ξαναέβλεπα, τη θαύμαζα και την ξαναθαύμαζα! Βέβαια, η συνταγή στην οποία κατέληξα είναι ένα πάντρεμα διαφορετικών συνταγών… …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
Υλικά Για την βάση Φουντούκια ψημένα 150 γρ ανάλατα αλεσμένα Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 62 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
Υλικά Βάση 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. κορν …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
ΥΛΙΚΑ Για την μαρέγκα 200 γρμ ασπράδια αυγών 200γρμ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρμ ζάχαρη άχνη μισό κουταλάκι τσαγιού κρεμοριο μισό …
Υλικά Μπισκότο 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 100 γρ. άχνη ζάχαρη 60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλαδή από 2 …