Τούρτα κάστανο με σοκολάτα
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
40 γρ αλεύρι γ.ο.χ, 40 γρ κορν φλαουρ, 20 γρ κακάο, 4 αυγά, 80 γρ ζάχαρη ΣΙΡΌΠΙ: 150 γρ ζάχαρη, …
Για τη βάση 250 γραμ. μπισκότα digestive 80 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 250 γραμ. κρέμα γάλακτος …
Για την ιστορία, υπάρχουν σαφείς αναφορές πως στην Αρχαία Ελλάδα παρασκευάστηκε για πρώτη φορά, ένα είδος cheesecake (τσιζ κέικ) που …
Τούρτα γενεθλίων ανάμικτη για αυτούς που γιορτάζουν και που αγαπάτε πολύ.
΄Ενα γλυκό που μοιάζει με κέζε κούχεν αλλά δεν είναι, μοιάζει μόνο στη γεύση.
Υλικά συνταγής Για τη βάση 250 γραμμ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο ξεπαγωμένο Για την κρέμα …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Αμαρτωλή σοκολάτα, φρούτα στο χρώμα του έρωτα και ακαταμάχητη κρέμα σε έναν γλυκό συνδυασμό. Φυσικά σε σχήμα καρδιάς. Ιδανικό επιδόρπιο …
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
1 συσκ. φύλλο σφολιάτας (περιέχει 2 φύλλα) 1,5 lt. γάλα φρέσκο πλήρες ή light 225 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κορν …
Κάποτε, όταν η ηλικία μου ήταν μονοψήφιος αριθμός, ήμουν αυτό που λέμε γλυκατζού. Επικοί «καυγάδες» γιατί αν δεν έτρωγα κάθε …
Υλικά Για την βάση Φουντούκια ψημένα 150 γρ ανάλατα αλεσμένα Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 62 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ …
Υλικά συνταγής Για τη βάση 250 γραμμ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο ξεπαγωμένο Για την κρέμα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …