Κοτόπουλο με μανιτάρια κρέμα και αρωματικό ρύζι
Υλικά 1στηθος κοτόπουλο 600 με 700 γρ Μισό λίτρο κρέμα γάλακτος 250 γρ μανιτάρια φρέσκα Λίγο ελαιόλαδο 1μικρο ποτήρι λευκό …
Υλικά 1στηθος κοτόπουλο 600 με 700 γρ Μισό λίτρο κρέμα γάλακτος 250 γρ μανιτάρια φρέσκα Λίγο ελαιόλαδο 1μικρο ποτήρι λευκό …
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω για “light” συνταγές που καταλήγουν να έχουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα και να …
Μία κουταλιά που απλωνόταν επάνω στο ζεστό ψωμί και η λαχτάρα μου να δοκιμάσω ήταν απερίγραπτη. Βλέπεις έπρεπε να φτάσω …
Θα απολαύσεις ένα κοτόπουλο satay, ευρωπαϊκ ής… “απόχρωσης”. Όπως και να ΄ χει πρέπει να το δοκιμάσεις αν αρέσκεσαι σε …
Πρόκειται για μια εύκολη συνταγή ινδικής προέλευσης, στην οποία το ρύζι παίρνει μια ελαφρώς υπόγλυκη γεύση και λόγω του ότι …
Ένα νοστιμότατο, οικογενειακό, Κυριακάτικο πιάτο με το αγαπημένο μας κοτόπουλο που μπορεί να ετοιμαστεί από την προηγουμένη ημέρα. Το κρέας …
Υλικά για 4 μερίδες 750 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 4 κόκκινες πιπεριές 12 candlenuts (ή μακαντέμια) 1 κουτ. γλυκού …
Υλικά για 4 μερίδες 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια γάντια μίας χρήσης SANITAS για την μαρινάδα: …
Ελαφρύ, ιδιαίτερα νόστιμο αλλά και γρήγορο κοτοπουλάκι στο τηγάνι. Πετυχημένος αυτοσχεδιασμός με τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και σαφείς επιρροές απο …
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω για “light” συνταγές που καταλήγουν να έχουν μέσα την Άρτα και τα Γιάννενα και να …
Το Κοτόπουλο Curry που σας προτείνω είναι από τα πολύ αγαπημένα πιάτα της Ινδικής κουζίνας, πικάντικο, όσο εσείς θα το …
Το ροσμπίφ τώρα και με κοτόπουλο! 2 στηθη κοτοπουλου 1 πακετο μακαρονια Νο 2 1 1/2 κρασοποτηρο λαδι 1 κρασοποτηρο …
Υλικά για 2 μερίδες 2 κομμάτια από στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά σε μικρά κομμάτια 1 …
Υλικά για 2 μερίδες 2 στήθη κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια ½ φλ. τσαγ. Αμύγδαλα αποφλοιωμένα χοντροκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες (1 …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
Σήμερα μεταφερόμαστε και πάλι στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, καλεσμένοι στην κουζίνα της Luisa και στο blog της Stegnat …
Τα διάφορα πιάτα κάρυ γίνονται με άπειρους συνδυασμούς μπαχαρικών, υλικών και τρόπων μαγειρέματος. Βασικά μπαχαρικά όμως είναι το κάρυ, ο …
Το κοτόπουλο είναι από τα υλικά που μου αρέσει να χρησιμοποιώ, γιατί μπορεί να μαγειρευτεί και να συνδυαστεί με ένα …