Τούρτα τιραμισού
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
To τιραμισού που είναι ιταλικό παραδοσιακό γλυκό που στα ελληνικά σημαίνει “ανέβασέ με” λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφέ βασίζεται …
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει η βανίλια, αυτή τη φορά όμως έφτιαξα μια σοκολατένια τούρτα στα γενέθλια …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 18 εκ.: Βάση: 50 γρ. βούτυρο αγελάδας 150 γρ. μπισκότα digestive Κρέμα: 150 γρ. κουβερτούρα και …
Άλλο ένα αγαπημένο τσιζκέικ για σας!
…
Συνεχίζω το αφιέρωμα στις φράουλες και σήμερα ετοίμασα ένα γλυκό που το έχω «βάλει» στο μάτι κάμποσα χρόνια, μη σου …
Ναι, είμαι coffeholic και το πιο αγαπημένο μου σοκολατένιο κέικ περιέχει καφέ, η παρακάτω συνταγή είναι βασισμένη σε αυτό το …
Η τούρτα είναι εντυπωσιακή και πολύ νόστιμη! Σχετικά εύκολη στην κατασκευή της και με σίγουρη επιτυχία αν ακολουθήσει κανείς τις …
Τιραμισού με μπίρα ή απλώς, μπιραμισού. Μια απ΄ τις πιο νόστιμες παραλλαγές του διάσημου ιταλικού σεμιφρέντο, με την αεράτη κρέμα …
Δεν υπάρχουν λόγια… Όσοι το έφαγαν, ξετρελάθηκαν! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή τη γυρίσαμε σε βίντεο με τη φίλη μου …
Τα carrot cakes, εξαιρετικά δημοφιλή ως κέικ γενεθλίων στην Ελβετία, είναι από τα ιστορικά γλυκίσματα της ευρωπαϊκής ζαχαροπλαστικής και συνταγή …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 18-20 εκ.: Για τη βάση: 180 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ τριμμένα στο μούλτι 50 …
Νόστιμη, εμφανίσιμη, εορταστική τούρτα με αγαπημένες γεύσεις και χρωματικές αντιθέσεις! Το κέικ κακάου είναι πανεύκολο, αρκετά αφράτο και γευστικό και …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Υλικά συνταγής 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ. ζάχαρη 125 γρ. τυρί ρικότα ή ανθότυρο 125 γρ. τυρί μασκαρπόνε …
Εύκολη, δροσερή και νοστιμότατη τούρτα με φράουλες.
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την …