Παρφέ με Κράμπλ Κινόα-Πληγούρι, Κολοκύθα και Αχλάδι
Πώς ήρθε όμως η ιδέα για το κράμπλ με κινόα, σε διάφορες αναζητήσεις έβλεπα στο διαδίκτυο γλυκά με κινόα και …
Πώς ήρθε όμως η ιδέα για το κράμπλ με κινόα, σε διάφορες αναζητήσεις έβλεπα στο διαδίκτυο γλυκά με κινόα και …
Τα αμύγδαλα είναι τα αγαπημένα μου! Πραγματικά δεν μπορώ ν΄αντισταθώ σε οποιοδήποτε γλυκό έχει αμύγδαλο κυρίως σε μια νουγκατίνα, το …
Μια διαφορετική μηλόπιτα από τα συνηθισμένα γλυκά είτε κέικ είτε τάρτες. Δοκιμασμένη πολλών χρόνων με κάθε επιτυχία !!!…
Το γλυκό της κυρά Πολυτίμης από τη Σμύρνη το φτιάχνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα …
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
600 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 4 γρ. μαστίχα 14 γρ. μαχλέπι 2 κ.σ. κρυσταλλική …
70 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 2 ΑΒΓΑ 200 ΓΡ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ 100 ML ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 180 ΓΡ. ΚΑΡΟΤΟ …
Υλικά Κέικ 500 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο 500 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. …
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. κακάο 1 φλ. καστανή ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλλα ¼ κ.γ. …
Για το παντεσπάνι 3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. κρέμα γάλακτος 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 …
Η φετινή μας πρόταση για βασιλόπιτα είναι ένα κέικ, που εκτός από το τυχερό νόμισμα περιέχει και καραμελωμένα μήλα!!Με την …
Μια αγαπημένη μου τάρτα που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Τα υλικά της τάρτας αποτελούν έναν ιδιαίτερο …
Γερμανική,μμμ,ναι…δεν είναι η λέξη που προτιμούμε τελευταία ως Έλληνες…Αλλά,πάλι, όταν πρόκειται για τα της κουζίνας δεν μετρούν εθνικότητες,μόνο γεύσεις…Μια από …
Τρουφίτσες γλυκιές, τρουφίτσες λαχταριστές!!Τις ετοιμάσαμε για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, για να γλυκάνουμε εσάς αρχικά.Εσείς με την σειρά σας …
Για την πρώτη μέρα του νέου έτους θα σας πρότεινα να φτιάξετε τις γλυκές αυγοφέτες με σοκολάτα και ρόδι που …
Είναι τα ολλανδικά appelflappen (ενικός: appelflap), ατομικές τριγωνικές μηλόπιτες φτιαγμένες με τραγανή, βουτυρένια σφολιάτα και γεμισμένες με τριμμένο ξινόμηλο, μαύρη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. Flora με 25% βούτυρο 150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη …
Κουκλίστικα κεκάκια, σας κερνάμε σήμερα! Το χρωματάκι τους είναι σαν ένα ροζ συννεφάκι με κόκκινες πινελιές. Και πως προκύπτει αυτό …
Μια μηλόπιτα για σήμερα αλλά μια μηλόπιτα λίγο διαφορετική! Περισσότερο τούρτα παρά μηλόπιτα… που όμως αξίζει!!! Τέτοιο νόστιμο συνδυασμό δεν …
Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης και τα φύλλα αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί χρώμα και να πέφτουν στο έδαφος, είναι δείγμα ότι …