Υπέροχο στιφάδο !!!
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Υλικά Είκοσι σουβλάκια από κρέας χοιρινό Σάλτσα: 2 κούπες αλεύρι (μαλακό) 2 κούπες λάδι 5 κουταλιές ξύδι 20 σπόρους περίπου …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό …
Τα σουτζουκάκια είναι αγαπημένο φαγάκι για τους περισσότερους πιστεύω.Δεν έχω ιδέα ποια είναι τα αυθεντικά σμυρναϊκά και μεταξύ μας δεν …
υλικά 1 κουνέλι 2 κιλά μικρά κρεμμυδάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο 2 φύλλα δάφνη 1 ποτήρι ντοματοπολτό …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
Μπήκα στην κουζίνα με την γιαγιά Ζαμπία στην Κρήτη και φτιάξαμε ένα μοσχαράκι στιφάδο, γλύκισμα! Η συνταγή της, μπήκε στο …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Η κόρη μου έχει αναρτήσει και όντως είναι καταπληκτικά. Τώρα θα σας γράψω μια δική μου συνταγή από αυτές που …
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί …
Υλικά συνταγής για το κεμπάπ 500γρ. κιμάς αρνίσιος 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 8 πιτούλες αράβικες 1 αυγό μεγάλο 1 κρεμμύδι, μεγάλο, …
Είναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν , …
Μια κοκκινιστή εκδοχή για τα γνωστά σε όλους μας γιουβαρλάκια. 500 γρ κιμά ανάμικτο 1 κρεμμύδι μέτριο 100 γρ Άνιθο …
Ένα στιφάδο σκέτο γλύκισμα! Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι…2 κιλά μοσχαράκι σε μπουκιές 2,5 κιλά …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Όπως έχω ξαναγράψει για μένα ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος του κουνελιού είναι στο τηγάνι, αλλά όταν θέλω να γίνει φαγάκι …