Σοκολατενια ταρτακια!!
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. …
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. …
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Choco Hell Dessert Προκειται για ενα σοκολατενιο μασιφ γλυκο ψυγειου που και τουρτα μπορεις να τo πεις… Με αφρατη βελουδινη κρεμα, …
Ένα απολαυστικό κέικ και υγειινό.
Υλικά 375 γρ. ψιλή ζάχαρη (προτιμήστε να αγοράσετε εισαγώμενη από τα μεγάλα super market, θα τη βρείτε με την ονομασία …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 18 εκ. ή 24- 26 εκ. (ανάλογα αν θα έχουμε 4 φέτες παντεσπάνι για την μικρή …
Choco Hell Dessert Προκειται για ενα σοκολατενιο μασιφ γλυκο ψυγειου που και τουρτα μπορεις να τo πεις… Με αφρατη βελουδινη …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Σήμερα εκπληρώνω την υπόσχεσή μου παρουσιάζοντάς σας ένα cheesecake με τις γεύσεις του λεμονιού και του πορτοκαλιού!Το cheesecake ως είδος …
4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. …
Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου, σε τρεις διαφορετικές στρώσεις. Κάθε μια στρώση έρχεται να προσθέσει τη δική της γευστική δυναμική σ΄ αυτό …
Αγαπημένο φρούτο του Καλοκαιριού και των αρχών του Φθινοπώρου το συκαλάκι!! Σήμερα θα σας κεράσουμε ένα δροσερό και μυρωδάτο cheesecake …
Μια διαφορετική ιδέα πως να αλλάξετε την κλασική μηλόπιτα! Δοκιμάστε τη!
Για τη βάση 250 γρ. μπισκότα digestive 80 γραμμ. βούτυρο λειωμένο 1/2 κ.γ γαρύφαλο τριμμένο Για την κρέμα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα …
Ιδανική επιλογή ακόμα και για τούρτα γενεθλίων! Υλικά Για τη βάση – 60 γρ. φουντούκια – 60 γρ. μαύρη ζάχαρη …
Υλικά Μπαβαρουάζ 800 γρ. παγωτό σοκολάτα, λιωμένο 15 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή 3 των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) …