Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
Θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια, θα είναι ευπρόσδεκτη και θα καταναλωθεί μετά απο το οικογενειακό ή φιλικό γεύμα …
Υλικά της συνταγής μας 180 γρ. φρέσκο χυμό λεμονιού 100 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 λεμόνι μέτριο 4 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Αυτή η συνταγή για Πάβλοβα Κάστανο είναι ξεχωριστή και ιδανική για τις γιορτές. Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο γλυκό με πλούσια κρέμα κάστανο …
Φτιάξτε τες -Θα τις απολαύσουν όλοι !!! Τι χρειαζόμαστε Κεκάκια-κρέμα κουβερτούρα-φιστίκια Ετοιμασία κεκάκια 1+1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις …
Για την ιστορία, υπάρχουν σαφείς αναφορές πως στην Αρχαία Ελλάδα παρασκευάστηκε για πρώτη φορά, ένα είδος cheesecake (τσιζ κέικ) που …
Απίστευτα εύκολη !!!! Δειτε το βιντεάκι για βοήθεια και φτιάξτε την !!!!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Υλικά Για την τάρτα – 225 γρ. ζάχαρη – 300 γρ. βούτυρο αγελαδινό κρύο – 500 γρ. αλεύρι για όλες …
Υλικά Για την βάση Φουντούκια ψημένα 150 γρ ανάλατα αλεσμένα Άχνη ζάχαρη 100 γρ Κρέμα γάλακτος 62 ml Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ …
Ένα ελαφρύ γλυκό με απαλή γεύση και υπέροχο άρωμα. Ο κλασικός συνδυασμός σοκαλάτα – πορτοκάλι με την ενισχυτική γεύση από …
Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου, σε τρεις διαφορετικές στρώσεις. Κάθε μια στρώση έρχεται να προσθέσει τη δική της γευστική δυναμική σ΄ αυτό …
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Μια ζουμερή φρυγανιά και όχι στόκος για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Υλικά 300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 2 κουτ. της σούπας κουκουνάρι ½ φλιτζάνι ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …