ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
Νόστιμο και πάνω απ’όλα υγιεινό!! 1 καλή φέτα ξιφία 1/2 κόκκινη πιπεριά 2-3 παντζάρια λίγο φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες …
400 γρ. καπνιστό χέλι ΓΕΙΤΟΝΑΣ 1 κιλό σπανάκι 1 Κιλό παντζάρια χυμός από 1 πορτοκάλι 2 πορτοκάλια, χωρίς φλούδα και …
4 φιλέτα λαβράκι Χυμό 1 λεμονιού Αλάτι, πιπέρι Ξύσμα από ένα λεμόνι Για το τσάτνεϊ 200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
Κρύα ψαρόσουπα, δροσιστική, χορταστική και θρεπτική, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
2 φιλέτα μπακαλιάρου 3 παντζάρια Χυμό από 1 πορτοκάλι Κόλιανδρο 10 γρ. τζίντζερ ½ κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora …
2 τσιπούρες 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. παντζάρια 5 κ.σ. λευκό κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις 2 κλων. σέλερι …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
Υλικά 1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι …
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,1 κ. μπακαλιάρο φιλέτο 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44” 10/01/2013, ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΤΑΡΤΑΡ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ …
Yλικά 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου φρέσκο 4 βολβούς παντζαριού Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για τις κροκέτες σκορδαλιάς 1 κιλό πατάτες 3 …
Από τον Chef Νίκο Καραθάνο…