Χοιρινό κατσαρόλας με σάλτσα μήλου και πετιμέζι
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Το χοιρινό το απαιτούν οι γιορτές και ειδικά η Πρωτοχρονιά. Το κότσι είναι ένα μέρος του χοιρινού που αν φτιαχτεί …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή νουά σε μερίδες 1 καρότο μεγάλο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Γιορτινό πιάτο παντός καιρού και… εορτών. Μεθυστικά αρώματα και γλυκές νότες πετιμεζιού. Τα συνοδευτικά λαχανικά τού παρέχουν την κατάλληλη ποσότητα …
Ένα απολαυστικό πιάτο για το τραπέζι της Κυριακής.
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
Το μοσχαράκι με πετιμέζι ήταν από τις σπεσιαλιτέ της γιαγιάς. Ακόμα θυμάμαι την γεύση του! Πολύ, πολύ όμως κρεμμυδάκι, μπόλικο …
Σήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ’ όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο …