Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Έχουμε συνηθίσει την μανιταρόσουπα βελουτέ σούπα, εμπλουτισμένη με πολύ κρέμα γάλακτος προκειμένου να της δώσουμε το λευκό βελουτέ της χρώμα. …
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Επειδή μερικοί δεν τρώνε μαγειρίτσα με έντερα κτλ, η λύση είναι εδώ! Μανιταρίτσα… και όχι μόνο την Λαμπρή!
Υλικά 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello ½ φλιτζ. τσαγιού ρύζι καρολίνα ή γλασέ ( εναλλακτικά τρ αχανάς) 1 …
Η σημερινή μας συνταγή είναι ντολμάδες από σέσκουλα με γέμιση από αρνίσιο κιμά, ρύζι και μπόλικα αρωματικά, καθώς και καβουρδισμένο …
Υλικά 1+1/2 κιλά κότα 2-3 καρότα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 1 κλαδάκι σέλινο με την ρίζα [κομμένο] 1/2 φλιτζάνι τσαγιού …
Υλικά 4-6 μερίδες 500 γραμ κιμά 1/2 φλ.τσαγιού ρύζι Καρολίνα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοτριμμένα 3/4 φλ τσαγιού ελαιόλαδο 1 ματσάκι …
Το “Tave Kosi” είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Αλβανίας. Μαγειρεύεται κυρίως στην πόλη του Ελμπασάνι κι έχει ως κύρια υλικά …
1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 100 ml ελαιόλαδο 1 φλ. ρύζι καρολίνα 100 ml κρασί λευκό 2 φλ. νερό …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Ιδιαίτεροι τηγανητοί κεφτέδες, πολύ αφράτοι γιατί περιέχουν ρύζι και βρώμη! 1 κουπα ρυζι , εγω εβαλα Καρολίνα 2 κούπες νερο …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Υλικά για 4 μερίδες 12 κολοκυθάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ½ φλιτζάνι ρύζι (γλασέ ή καρολίνα) 1 ντομάτα τριμμένη 1 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …
Υλικά 500 γραμ.κιμά 1 αυγό 7 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο 7 φιλαράκια δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο αλάτι-πιπέρι 5 κουταλιές σούπας Καρολίνα 1 μεγάλο …
Υλικά 500 γραμ. κιμά 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 5 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 8 …