ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
Υλικά 4 αυγά 400 γρ γιαούρτι στραγγιστό 200 ml ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο 500 ml γάλα η νερό μισό κ γ …
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα …
Υλικά (για 4 πεϊνιρλί) Για τη ζύμη 500 γραμμάρια κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 300 ml γάλα ή νερό χλιαρό 25 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 700 γρ (8-9 τεμ ) χοντρό χωριάτικο φύλλο για πίτες 1/2 φλ ηλιέλαιο για το ταψί και τα …
Μπαίνουμε σιγά σιγά στο γιορτινό κλίμα των ημερών και προσαρμόζουμε το μενού μας, φτιάχνοντας μία γιορτινή σαλάτα πλούσια σε υλικά …
Την μπατζίνα, την έχουμε ξαναφτιάξει – πολλάκις!! – στην πιό απλή της μορφή (δες συνταγή εδώ), όμως τώρα που βγήκαν …
ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πίτες – Τάρτες Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις όταν όμως κάνεις ένα πάρτι τότε εκείνο που σταθερά θέλεις είναι …
Ένα πιάτο που φτιάχνεται με noodles ρυζιού, διάφορα λαχανικά, γαρίδες, φιστίκια και χυμό λάιμ. Αυτό κάνω κι εγώ σήμερα. Παραλείπω …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Υλικά (για 2 άτομα) 2 φλιτζ τσαγιού ρύζι jasmine (για εκτέλεση βλέπε εδώ) 8 γαρίδες καθαρισμένες (μόνο η ουρά να …
Μια πεντανόστιμη αφράτη ομελέτα στο φούρνο που είναι γεμάτη με ζαμπόν, τυρί και φρέσκα κρεμμυδάκια. Ιδανικό για πρωινό, μεσημεριανό ή …
O σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει πεντανόστιμα Μπουρεκάκια με καπνιστή γαλοπούλα Creta Farms Εν Ελλάδι Gourmet. Υλικά για 4 μερίδες 450 …
Οριακά μεν αλλά με τέτοια ζέστη τα βλίτα ή βλήτα.. είναι ακόμη εδώ, σκέφτηκα λοιπόν σήμερα να σας μοιραστώ αυτή …
Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 20’ , Κόστος: 3,5 € ΥΛΙΚΑ : ½ κιλό σπανάκι φρέσκο 3 …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Η Ειρήνη με παρότρυνε να δοκιμάσω να φτιάξω τους κολοκυθοκεφτέδες της μαμάς της. Συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες δεν μου έδωσε παρά …
Πάντα το Πάσχα περισσεύουν αβγά κόκκινα. Ο καλύτερος τρόπος να τα καταναλώσουμε είναι μέσα σε μια πασχαλινή πράσινη σαλάτα.
μια ηλιόλουστη μέρα, έσκασε ο Μπάμπης στο MG Food Studio, άνοιξε τα τέλεια οργανωμένα μπολάκια με τα υλικά του και …
Έχουμε μπει για τα καλά στο «πνεύμα» της Πασχαλιάς, όλοι αναζητάμε συνταγές για το Πάσχα, από τις αγαπημένες μου πασχαλινές …