ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε …
Είναι η γνωστή μας πατατοσαλάτα στη γαλλική της εκδοχή.
Η σούπα αυτή είναι 100% νηστίσιμη. Είναι για μένα η απόλυτη χειμωνιάτικη σούπα. Πλούσια, θρεπτική, αρωματική, χουχουλιάρικη, μια σούπα διαφορετική …
Ιδανική συνταγή για πάρτυ ή για βραδιές με φίλους. 4-5 μεγάλες πατάτες 2 μεγάλα καρότα 2 κρεμυδάκια φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα …
Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι …
Υλικά συνταγής για τις κρέπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό …
Τα κρεμμύδια σε όλες τις αλμυρές πίτες, προσφέρουν απίστευτη γλύκα και νοστιμιά!Πόσο μάλλον αν είναι το βασικό υλικό της πίτας …
Yλικά 1/2 κιλού πατάτες τριμμένες στον τρίφτη 300 γραμ.καρότα τριμμένα στον τρίφτη 200 γραμ.σελινόριζα τριμμένη στον τρίφτη 200 γραμ.κρεμμύδια ξερά …
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 125 γρ. άσπρα μανιτάρια 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα 125 ml νερό (για τα μανιτάρια) 300 ml …
1 κιλό συκώτι μόσχου 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές πράσινες 1 καρότο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2 κρεμμυδάκια …
2 τσιπούρες 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή 200 γρ. παντζάρια 5 κ.σ. λευκό κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις 2 κλων. σέλερι …
Παραλλαγή του περίφημου γαλλικού κοντιμέντου. Ένα εξαίσιο έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι. Υλικά 1 μεγάλη σελινόριζα, χοντροτριμμένη 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, …
Για μια ακόμα φορά το μενού μας είχε ψάρι! Και μάλιστα ήταν μεγάλο σε μέγεθος… Η σχάρα δεν το χώραγε …
Έχετε όμως δοκιμάσει ομελέτα με πράσα, κόκκινη πιπεριά και καπνιστό τυρί αρωματισμένα με εστραγκόν;;; Το ίδιο αυτό πιάτο παίρνει μιαν …
Υλικά Ταλιατέλες 500 γρ. Μύδια 15 τεμ. ή γαρίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα 4 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Υλικά για 2 άτομα : 2 φιλέτα ψαριού περίπου 250-300 γρ. το καθένα-κατεψυγμένα(πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο …
Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, …
Μαγειρίτσα! Το πρώτο αρτύσιμο πιάτο μετά την πολυήμερη νηστεία της Σαρακοστής! Και για να περάσουμε μαλακά και ανώδυνα πάλι στην …