ΡΙΖΟΤΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
Ενα απλο και ευκολο φαγητο που δεν θα σας παρει πανω απο μιση ωρα να το μαγειρεψετε. Πεντανοστιμο χυλωμενο ριζοτο …
Ενα απλο και ευκολο φαγητο που δεν θα σας παρει πανω απο μιση ωρα να το μαγειρεψετε. Πεντανοστιμο χυλωμενο ριζοτο …
Μετά από την έντονη κρεατοφαγία των ημερών καλο είναι να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση οικογενειακώς. Εμείς λοιπόν για σήμερα το …
300 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ΓΡ. …
Ένα risotto με κρεμώδη υφή και λεπτή γεύση. Από εκείνες τις λιχουδιές που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν τα πιο …
3 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπασμένη σκ. σκόρδο 1-1/2 φλ. αρμπόριο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 5 φλ. …
300 γραμμάρια ρύζι Arborio 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1.500 γραμμάρια ζωμό κοτόπουλου 200 ml λευκό ξηρό κρασί …
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
Ένα risotto έχει τη φήμη ενός δύσκολου πιάτου. Και, πιστέψτε με, έτσι είναι εάν δεν το αντιμετωπίσετε με αγάπη και …
200 γρ, ρύζι αρμπόριο 300-400 γρ. κολοκύθα κίτρινη κομμένη σε καρεδάκια 1/2 κρεμμύδι τριμμένο 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές λίγο κύμινο …
Για τα φετινά γεννέθλια της κόρης μου (συπλήρωσε τα επτά της χρόνια, η “χρυσή επταετία” της ζωής μου!), σκέφθηκα να …
Υλικά 500 γρ. φρέσκα σπαράγγια 600 ml. ζεστό ζωμό κότας 125 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες 150 γρ. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 …
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 …
Νόστιμο, υγιεινό ριζότο να συνοδεύσουμε ψάρια, γαρίδες και άλλα.
Υλικά 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο Άλτις μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 160 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι μισό ποτήρι λευκό κρασί …
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Υλικά 500 γρ. φρέσκο σπανάκι αλάτι 125 γρ. μπέικον 50 γρ. κρεμμύδια 75 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι αρμπόριο ή …
Σε 3 μήνες θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και εγώ αισθάνομαι λες και θα φύγω αύριο!Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και αγωνία. Σκέφτομαι …
Τα μανιτάρια πορτσίνι είναι μια ποικιλία μανιταριών η οποία δεν καλλιεργείται συστηματικά αλλά συλλέγεται συνήθως από δασώδης περιοχές με ψυχρό …
Ενώ λοιπόν οι Halloween – ers ανά τον κόσμο την Κυριακή που μας πέρασε σκάλιζαν κολοκύθες, εγώ έφτιαξα ένα τέλειο …