Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Κυνήγι στο πιάτο μας! Οικογενειακός φίλος του πάτερ φαμίλια του το έδωσε πεσκέσι και αυτός με τη σειρά του στη …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Από τότε που έκανα αυτό το φαγητό στο σπίτι έχει πλέον καθιερωθεί! Κάθε Σαββατοκύριακο το φτιάχνω για την οικογένεια και …
Η αυθεντική συνταγή, για ένα φαγητό… “όπως το θέλει ο Σουλτάνος”!
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Αυτή η συνταγή έχει τρελάνει κόσμο!!!!! Ελπίζω να σας άρεσει… καλή επιτυχία!…
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια
Ενα φαγητο ολο νοστιμια..σκετο λουκουμακι!!! Δικο σας!!!
Άριστο φαγητό για την οικογένειά μας !!!! Συνοδεύουμε με πουρέ ή πατάτες τηγανιτές ,ή ρύζι -ακόμα και σκέτο για μεζεδάκι …
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο …
Κοκκινιστό με μανιτάρια σερβιρισμένο με χυλοπίτες από σταρένιο και κριθαρένιο αλεύρι και χαρουπάλευρο! Φυσικά, δε χρειάζεται να έχετε αυτές ακριβώς …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
1 κουνέλι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. μέλι 2 φύλλο δάφνης 8 μπαχάρια …
Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό …