Προζυμένιο ψωμί σε λαμαρίνα
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε πάντα στο ράφι μας προζύμι για κάθε χρήση. Αλεύρι νερό Αγιασμό
Καλή εβδομάδα και πάλι και …δεν είναι αργά για να δούμε μια συνταγή για λαγάνα που εκτός της καλής παρέας …
Το ψωμί που ζυμώνει η πεθερά μου σε εβδομαδιαία βάση όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε. Πιο εύκολο δεν γίνεται! …
Αν και πέρασε η μέρα της Λαγάνας, γράφω τη συνταγή που έφτιαξα φέτος γιατί αλλιώς θα ξεχαστεί.Όσοι δοκίμασαν είπαν ότι …
Πανεύκολη παρασκευή ψωμιού, χωρίς αρτοπαρασκευαστή. Θα σας πάρει περισσότερο χρόνο να διαβάσετε τη συνταγή παρά να το ετοιμάσετε… και δεν …
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για λαγάνα που δημοσιεύω, είχα ξεκινήσει με τα εύκολα, με την απλή λαγάνα με μαγιά …
Νομίζω ότι μετά από πολλούς πολλούς πειραματισμούς ήρθε η ώρα να σας δώσω τη συνταγή για το ψωμί που ζυμώνω …
ΥΛΙΚΑ για το προζύμι 1 κούπα -225 ml- κεφίρ (+2 κτΣ για το ανάπιασμα) 1 κούπα -225 ml- αλεύρι (+2 …
Υπέροχο ψωμί με τραγανή κόρα! 4 ½ φλ. αλεύρι χωριάτικο 1 κ.γ. ξερή μαγιά 1 ½ αλάτι 1 κ.σ. ανάμεικτα …
Ως κουκουβάγια μάνα καμάρωσα το γιο μου να ζυμώνει ψωμί με προζύμι που ο ίδιος είχε φτιάξει. Γελάσαμε αρκετά με …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ψωμάκι που φτιάχνω αρκετά συχνά με το περίσσευμα απο την αναζωογόνηση του φυσικού μου προζυμιού. …
Πριν δύο εβδομάδες, η θερμοκρασία περιβάλλοντος ήταν ιδανική και δεν έχασα καιρό. Πήρα τα υλικά που χρειαζόμουν και μέσα σε …
Το έφτιαξα γιατί μου χάρισαν καλό προζύμι και αλεύρι ολικής από ένα μικρό επαρχιακό μύλο…Αλλά και το αλεύρι, το βασικό …
Εδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας, το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος …
ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ Υπέροχο αφράτο ψωμάκι με κιτρινη κολοκύθα, φτιαγμένο με το μοναδικό φυσικό προζύμι. Ακόμη ενα μικρό μυστικό …
Το ψωμί του ξενοδοχείου “Άνεσις”, στον Αη Γιάννη του Πηλίου. Δυό χρόνια τώρα, το φτιάχνω και το μοιράζομαι. Έχω συγκεντρώσει …
Εγώ ξεκίνησα απο το φυσικό μου προζύμι, που μετράει ήδη δυόμισυ χρόνια ζωής. Η διαδικασία μετατροπής του φυσικού προζυμιού σε …
Αφού φτιάξαμε προζύμι από αλεύρι ζέας και κεφίρ, ήρθε η ώρα του ζυμώματος. Το μόνο που άλλαξα σε σχέση με …