Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Σκέφτηκα να σας προτείνω μια πιο σύγχρονη, οικονομική και πρακτική λύση για μοντέρνα νοικοκυριά που δεν έχουν χρόνο για πολλά-πολλά. …
υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη …
Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται …
. Ο πατροπαράδοτος πλέον μπακαλιάρος είναι στο τραπέζι όλων αυτή τη μέρα. Σήμερα θα τον φτιάξουμε με κουρκούτι. Υλικά: μπακαλιάρος …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρο παστό κομμένο σε κομμάτια ξαρμυρισμένο 1 ποτήρι μπύρα 1 ποτήρι αλεύρι 1 κ.γ. κοφτό αλάτι …
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Υλικά Μπακαλιάρος 1 1/2 κιλό φρέσκος ή κατεψυγμένος Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ Αλάτι Για …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ] 4 κλωνάρια σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες 2 πιπεριές …
Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
Υλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές …
μπακαλιαρος με κουρκουτι Ετοιμα κομματια μπακαλιαρου ξαλμυρισμενα . … Συστατικα για το κουρκουτι 1 κουτακι σοδα 1 κουπα αλευρι 1 αυγο …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
Υλικά:Για 4 μερίδες 600 γρ φέτες σολομό (φρέσκο) 1 μικρό κουνουπίδι 1/2 λάχανο 6 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 κουταλιές λάδι 1 …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη η τσιπούρα μας με χώρια τη σάλτσα της.
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή γαύρου που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες. 600-700 γρ. γαύρος 2 σκελίδες σκόρδο 1-1 ½ ποτήρι …