Η συνταγή για γεμιστές γλυκοπατάτες με κιμά και μανιτάρια με έναν σχεδόν ανορθόδοξο τρόπο θυμίζει τόσο πολύ Χριστούγεννα μάλλον χάρη …
Συνταγές με ζωμό κρέατος με πράσα
-
-
Η έμπνευση γιά τη σημερινή συνταγή έρχεται και πάλι από την ιταλική κουζίνα. Η σημερινή συνταγή όμως είναι ιδιαίτερα πλούσια …
-
Για όσους θέλουν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου, μια εύκολη παραδοσιακή ιρλανδέζικη συνταγή: Βραστό αρνάκι με πατάτες, μπέικον …
-
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …
-
Υλικά 500γρ. χοιρινό σε κομμάτια 500 γρ. μανιτάρια 200 γρ. ζωμό κρέατος 1 πράσο σε ροδέλες 1 πιπεριά κόκκινη 2 …
-
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
-
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα …
-
Μια τέτοια κρύα μέρα σαν τη σημερινή δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε μια ζεστή πατατόσουπα. Οι σούπες είναι ένα συνηθισμένο …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
-
Η κλασσική βελουτέ σουπίτσα με την κολοκύθα, αποκτά άλλη διάσταση με το κάρρυ και το μασκαρπόνε! Ενα πραγματικό comfort food, …
-
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1½ φλ. πλιγούρι 2 πράσα 2 κρεμμύδια 1/4 φλ. ελαιόλαδο λίγη πάπρικα γλυκιά λίγο μοσχοκάρυδο 1½ …
-
Δεν έχετε φάει πιο νόστιμο χοιρινό!!! Πιστέψτε με!! 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1.500 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλα, κομμένη σε μέτριους …
-
ΥΛΙΚΑ: 1½ kg ΧΟΙΡΙΝΟ (ΣΠΑΛΑ) 50 gr ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 6 ΠΡΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΟΔΕΛΕΣ 1½ lt ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ 2 kg ΣΕΛΙΝΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ …
-
250 gr ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΙΚΡΑ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 2 ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΕΛΙΝΟ 2 ΚΑΡΟΤΑ ΡΟΔΕΛΕΣ 1/2 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ …
-
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για …
-
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες …
-
Το εθνικό μας φαγητό, η φασολάδα, δεν μαγειρεύεται μόνο στην κατσαρόλα. Γίνεται και στο φούρνο, σαν τους γίγαντες, παρέα με …
-
Υλικά 200 γρ. φυτίνη 200 γρ. κρεμμύδια 200 γρ. πατάτες 200 γρ. καρότα 200 γρ. πράσα 200 γρ. κολοκύθια 200 …
-
Μια συνταγή λίγο πρωτότυπη αλλά ιδιαίτερα γευστική και εμφανίσιμη για ένα κυριακάτικο τραπέζι ή ένα δείπνο με τους φίλους σας, …
-
Οταν ακουσετε να μιλανε για potage Parmentier ή σουπα παρμεντιέ, δεν αναφερονται σε καποιο εξωτικο γκουρμε πιατο! Ειναι απλα μια …