Πιροσκί με κιμά
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Τα φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτά τα πιροσκί, μα δεν μπορώ να ξεχάσω την πρώτη φορά. Το ζυμάρι είναι πολύ …
Μία από τις αγαπημένες μου Πίτες, είναι κιμαδόπιτά. Έτσι δε γινόταν να μην υπάρχει στο Blog συνταγή, μπουγάτσα με κιμά. …
Δαγκωνιά και απόλαυση !!! Δοκιμάστε τα !!!
Μια υπέροχη συνταγή για πεντανόστιμο παστίτσιο, που θα ενθουσιάσει την οικογένειά σας και τους φίλους σας! Υλικά Για τη μπεσαμέλ …
Όταν ήμουν παιδί την μελιτζάνα την λάτρευα γιατί μου άρεσε το χρώμα της αλλά δεν την έτρωγα ή μάλλον σχεδόν …
Ένα αγαπημένο και νοστιμότατο πιάτο που μας έρχεται από την Πόλη ή τη Σμύρνη. Ξαναθύμισε ή έμαθε στην ηπειρωτική Ελλάδα …
Μια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία …
Για μένα αυτός ο μουσακάς είναι και ο καλύτερος. Οι διαφορετικές στρώσεις από κολοκυθάκια, πατάτες και μελιτζάνες που εναλλάσσονται με …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο τριμμένο Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες τριμμένες Ντομάτα 1 τριμμένη Αυγά 2 (1 …
Μια φανταστική ζύμη και μία ακόμη πιο ωραία γέμιση που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. 1 κύβο νωπή μαγιά 25γρ. …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη …
Υλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Λαχματζούν, η πίτσα της ΑνατολήςΈνα υπέροχο πιάτο με άρωμα ανατολίτικο.
Κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια – 30 Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη – 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι …
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια τυλιχτά σαν πιτάκια.Υλικά 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 250 γρ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 1 αυγό …
Το πείραμα για τα χάμπουργκερ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από πολύ μελέτη για το πως γίνονται τα ψωμάκια, …