Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Είμαι τυχερή γιατί όχι μόνο με πάνε βόλτες αλλά μου μαγειρεύουν και νόστιμα πιάτα. Αυτό που σας παρουσιάζω σήμερα έγινε …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Σήμερα η Fabi “ανακατεύει” στην κουζίνα της (blog : Fabipasticcio) και μας δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμα ψαρομπιφτέκια. Στα μπιφτέκια …
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
Φέτος υποσχέσθηκα στον εαυτό μου να φάω περισσότερο ψάρι, λαχανικά και φρούτα, αάα και να πίνω περισσότερο νερό! Υλικά 250 …
300-400 γρ. λιπαρό ψάρι σε φέτα (ροφό, σολoμό, πέστροφα) 4 κρεμμύδια ξερά μεγάλα ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 60 γρ. …
Αυτή λοιπόν είναι μία συνταγή που πρέπει να κλείνει δεκαετία από τότε που την εντόπισα και ποτέ δεν με έχει …
300-400 γρ. φιλέτο τσιπούρας 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό 50 γρ. αλεύρι 2 πατάτες 20 …
Τρίτο και τελευταίο πιάτο, πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday’s ενα κυρίως : φέτα ψητού …
8 κουταλιές βούτυρο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 450 γρ. σπανάκι 6 φιλέτα σολομού των 180 γρ. αλάτι και …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44” 10/01/2013, ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΤΑΡΤΑΡ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ …
Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το …
Από τον Chef Θοδωρή Κυπριανίδη…