ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Μπήκε επιτέλους ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού αυτής της αρκετά περίεργης χρονιάς… Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η …
Μπήκε επιτέλους ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού αυτής της αρκετά περίεργης χρονιάς… Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η …
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο …
έπεσα σε μια συνταγή του Δρισκα από το Gourmet της Ελευθεροτυπίας που ήταν μια πατατοσαλάτα με ρεβίθια. Και μιας και …
Τα τελευταία χρόνια έχω βάλει το αβοκάντο για τα καλά στη ζωή μου και τον τελευταίο καιρό τα ζυμαρικά ολικής …
Μία κουταλιά που απλωνόταν επάνω στο ζεστό ψωμί και η λαχτάρα μου να δοκιμάσω ήταν απερίγραπτη. Βλέπεις έπρεπε να φτάσω …
Η Νίκη, είναι από αυτά τα κορίτσια που θέλεις να έχεις κολλητή. Πάντα χαμογελαστή, υπερδραστήρια αλλά με μία μυστηριώδη ηρεμία. …
Επιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με …
Θα απολαύσεις ένα κοτόπουλο satay, ευρωπαϊκ ής… “απόχρωσης”. Όπως και να ΄ χει πρέπει να το δοκιμάσεις αν αρέσκεσαι σε …
Σήμερα ξανακάνουμε μια επίσκεψη σε μια από τις αγαπημένες μας κουζίνες, την ινδική! Είναι ταυτόχρονα πικάντικη, αλλά σε αντίθεση με …
Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μας ινδική κουζίνα! Την είχαμε πεθυμήσει πραγματικά! Πάντως το xacuti …
Το κοτόπουλο Tikka Masala , είναι πιάτο χαρακτηριστικό της Ινδικής κουζίνας. Κλασικό, εξαιρετικής νοστιμιάς που απευθύνεται στους λάτρεις της έθνικ …
Από τα πιο νόστιμα και πιο πικάντικα πιάτα της Ινδικής Κουζίνας για τους λάτρεις του καυτερού φαγητού. 2 φιλέτα κοτόπουλου …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Ώρα για ινδική κουζίνα για μια ακόμη φορά! Μετά από αρκετό καιρό μαγειρέψαμε ινδική συνταγή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κόκκινες …
Το αβοκάντο είναι κάτι σαν φετίχ στην διατροφή μου. Η βουτυράτη γεύση του σε συνδυασμό με τον χυμό λεμονιού που …
Πρόκειται για ένα αμερικανικής προέλευσης πιάτο το οποίο λανθασμένα θεωρείται μεξικανικό. Έχει βέβαια τις βάσεις του στην μεξικανική κουζίνα όπου …
Περνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Υλικά συνταγής 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 800γρ. ντομάτες κονκασέ 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη ή …
Τελικά όταν αγοράζουμε οποιοδήποτε προϊόν για να μαγειρέψουμε πρέπει να εξαντλήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους αξιοποίησής του, αλλιώς δε μπορούμε …