Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Ποιος είπε ότι το κοτόπουλο πρέπει να είναι μονίμως άνοστο? Μια σος μουστάρδας που θα απογειώσει το πιάτο σας….
Μια εύκολη στην παρασκευή της σαλάτα με ανθότυρο και κουκουνάρι, που είναι χορταστική, υγιεινή και χαμηλή σε θερμίδες, κατάλληλη ακόμα …
Σαλάτα για σήμερα! Χορταστική και πεντανόστιμη σαλάτα με καρότα και ρεβίθια, με ένα μυρωδάτο dressing, με μαροκινές επιρροές. Απολαμβάνω πραγματικά …
Πηγή Άκης Πετρετζίκης Γλυκά του κουταλιού Γλυκό του κουταλιού καρπούζι
Η απλή, κλασική γεύση του ψητού κοτόπουλου με λεμόνι είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς συνταγές καθημερινότητας σε κάθε Ελληνικό σπίτι,… …
Υπάρχει ένα και μοναδικό γλυκό που θεωρώ, μετά και από πολλές γνώμες, πως θα ήταν δυνατό να «ξεπεράσει» σε απόλαυση …
Υλικά της συνταγής μας 180 γρ. φρέσκο χυμό λεμονιού 100 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 λεμόνι μέτριο 4 …
Χρώμα, άρωμα, γεύση! Απ’ όλα δηλαδή. Από τις πιο αγαπημένες μαρμελάδες όχι μόνο για την κλασική χρήση ψωμί-βούτυρο-μαρμελάδα, αλλά και …
Αυτή, η υπέρτατη απόλαυση της ζεστής, τραγανής τάρτα από σφολιάτα που συνδυάζεται με «μελωμένα» φρούτα εποχής που λιώνουν στο στόμα …
Μετά τα μυστικά για την καλύτερη, εύκολη τηγανιά, η συνταγή για τηγανιά με χοιρινό κρέας. Με λεμόνι, μυρωδικά, κρασί. Ο …
Γαλακτομπούρεκο, επαγγελματική μυστική συνταγή από ζαχαροπλαστείο. Δεν υπάρχει καλύτερο, δοκιμάστε το και μετά τα λέμε. Θα μουγγρίζετε απο ευχαρίστηση μμμμμμμ …
Τα έφτιαξα με την βοήθεια κορνέ.
Σήμερα έχουμε γιορτή, η κόρη μας έχει γενέθλια!!Τι και αν είναι πολλά χιλιόμετρα μακρυά μας εμείς τη γιορτάζουμε εδώ, έφτιαξα …
Συνταγή της μαμάς… .Η επιτυχία είναι σίγουρη!…
Μαλακά λεμονάτα cookies. Λίγα μυστικά ακόμα Όταν βγούν από το φούρνο είναι τελείως μαλακά αλλά σιγά σιγά γίνονται όπως πρέπει….
Αυτή η παραδοσιακή συνταγή για κατσικάκι στο φούρνο θα σας αποζημιώσει και θα κάνει πιο χαρούμενες τις Κυριακές σας! Προσωπικά …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …