παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Όταν ο καιρός φέρνει βροχές και καταιγίδες, βάλτε στο πρόγραμμα φαγητά που ηρεμούν το σώμα και τη ψυχή. Όπως ένα …
Σπιτικά μανιταροπιτάκια αρωματισμένα με δεντρολίβανο και σκόρδο, καλομαθημένα στην ευγένεια του ανθότυρου. Ευάλωτα στην σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας κρύφτηκαν σε …
Απο τα πολύ αγαπημένα μας πιάτα είναι το ρύζι πιλάφι ή το ριζότο με μανιτάρια. Ισως κάποιοι αναρρωτηθούν αν πραγματικά …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
Τελευταία με κατηγορούν (πολλοί και πολύ) ότι ggrρίζω. Σε τούτη τη συνταγή θα το κάνω, χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος! …
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα …
Υλικά συνταγής 2 κιλά σπάλα ελαφιού 3 κρεμμύδια 3 καρότα 400γρ. μανιτάρια λευκά 10γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 100γρ. ελαιόλαδο 100γρ. …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
Τώρα που χειμωνιάζει οι σούπες με όσπρια έχουν την τιμητική τους. Σήμερα θα σας προτείνω μια πολύ γευστική ιδέα που …
1 κιλό λευκά μανιτάρια 60 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα & πορτσίνι 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 3 πράσα 1 κρεμμύδι …
1 φύλλο φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 50 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 100 γρ. λευκά …
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
2 φύλλα κρούστας 8 μανιτάρια σαμπινιόν 3 μανιτάρια portobello 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο …
Το πόσο μου αρέσει να σκαρφίζομαι συνδυασμούς υλικών για αλευροκατασκευές δεν σας το συζητώ! Με χαλαρώνει πολύ να ανοίγω το …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …