Μοσχάρι στιφάδο-παραδοσιακό !!!!
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 3/4 της κούπας κόκκινο κρασί 3 …
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 3/4 της κούπας κόκκινο κρασί 3 …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Κερκυραϊκή παραδοσιακή συνταγή
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Το ζυγούρι ίσως από μερικούς είναι ένα κρέας που δεν αγοράζουν συχνά και ίσως καθόλου μα σας διαβεβαιώ ότι είναι …
Τα έφτιαχνε η γιαγιά μου και τρελενόμασταν… Και με πιλάφι τα συνόδευε και μέσα σε πίτα – τύπου σουβλάκι – …
1) 600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά 2) 400 γραμμάρια ντοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα 3) 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας 4) 1 μεγάλο …
Υλικά 1 kg μοσχάρι 1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας 4 ντοματες στον τρίφτη Πιπέρι -αλάτι Λαδι 1 ποτηρι κρασί κόκκινο 5 …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες 1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα 3/4 της κούπας κόκκινο κρασί 3 κ.σ. …
Ένα πιάτο που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Η γεύση του; Μοναδική!
Υλικά 1 κιλό από το μοσχαράκι ελιά, κότσι ή ποντίκι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 4 …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό …
Μερικές φορές βρίσκω δύσκολο το να αποφασίσω τί φαγητό να μαγειρέψω για την οικογένεια, ειδικά τις Κυριακές, όταν είμαστε όλοι …
Τα σουτζουκάκια είναι αγαπημένο φαγάκι για τους περισσότερους πιστεύω.Δεν έχω ιδέα ποια είναι τα αυθεντικά σμυρναϊκά και μεταξύ μας δεν …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινή τηγανιά κομμένη σε μπουκιές 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα …
Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες είναι από τα αγαπημένα κύρια πιάτα σε πολλά τραπέζια αλλά και μεζές της «μέσης» …
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …