ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Ενα υπεροχο πεντανοστιμο ορεκτικο με πλουσιο αρωμα φρεσκου δυοσμου και μια απλη νοτα μυρωδατου ουζου!!!
Ενα υπεροχο πεντανοστιμο ορεκτικο με πλουσιο αρωμα φρεσκου δυοσμου και μια απλη νοτα μυρωδατου ουζου!!!
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι!
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι! Λίγα μυστικά ακόμα Το σερβίρουμε σε ένα πήλινο και …
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι!
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι!
Μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή με μύδια.
Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης πήραμε τη φημισμένη συνταγή για μύδια σαγανάκι και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Θεϊκός …
Θα χρειαστούμε: 500 γρ. μύδια χωρίς το κέλυφος 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ½ ματσάκι μαϊντανό 3-4 φύλλα …
Φανταστικά μύδια σαγανάκι, ένας ακόμη τρόπος για να απολαύσει κανείς αυτά τα υπέροχα θαλασσινά. Πεντανόστιμη, δεμένη σάλτσα, ζουμερά και τρυφερά …
Το καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα …
Υλικά 1 σακουλάκια μύδια καθαρισμένα,πλυμένα και στραγγισμένα πολύ καλά 1 κούπα φρέσκια ντομάτα τριμμένη 1 κ.γ. πελτέ λίγη ζάχαρη 1/4 …
Υλικά 1/2 κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 κ.σούπας μουστάρδα 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες (η μια καυτερή 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …
Υλικά 3-4 κουτ. σούπας μουστάρδα 200 γρ. ψίχα μύδια 100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 2-3 …
ΥΛΙΚΑ : 1 Κιλό μύδια καθαρισμένα ή κατεψυγμένα 1 πιπεριά κόκκινη 100 γρ τυρί γκούντα 100 γρ τυρί φέτα 2 …
Εξαιρετική μαγείρισσα και φίλη,η Νόπη,μοιράζεται σήμερα μαζί μας ένα μεζεδάκι απίστευτης νοστιμιάς,που απαιτεί μπόλικο ουζάκι και φυσικά καλή παρέα!!! Ρίχνουμε …
Παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος των μυδιών σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας είναι τα μύδια σαγανάκι.Πρόκειται για μια απλή και γρήγορη συνταγή!…
Μύδια στον φούρνο με ντομάτα, καυτερή πιπεριά και τυρί φέτα!
Ακαταμάχητος ουζομεζές! Φροντίστε όμως να γίνει αρκετά πικάντικος, τού ταιριάζει!