Κεφτέδες με κρεμμύδια στο φούρνο
Οι κεφτέδες με κρεμμύδια είναι παραδοσιακό φαγητό της Κοζάνης. Τα κρεμμύδια υπερτερούν σε ποσότητα του κιμά και κάνουν μια γλυκιά …
Οι κεφτέδες με κρεμμύδια είναι παραδοσιακό φαγητό της Κοζάνης. Τα κρεμμύδια υπερτερούν σε ποσότητα του κιμά και κάνουν μια γλυκιά …
Υλικά Συνταγής 700 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και καλά στυμμένο 2 μεγάλα …
Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη ημέρα του Φθινοπώρου, σήμερα όσοι συνέχιζαν να μετρούν 53 ή 54 Αυγούστου, κρατώντας ακόμη ζωντανό …
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 80 γρ. κρεμμύδι 150 γρ. ψωμί 1/3 ματσ. μαϊντανό 1 αβγό 35 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. …
Παλιά και παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Κοζάνης, οι κεφτέδες στον φούρνο με κρεμμύδια. Πολύ ιδιαίτερο, να το δοκιμάσετε!
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. …
Ένα νόστιμο και εμφανίσιμο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και μπουφέ! Για τα κεφτεδάκια 500 γρ κιμά μισο αρνί …
Υλικά Για τα κεφτεδάκια 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο (χωρίς …
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα με τα κεφτεδάκια φούρνου είναι ότι μας βγαίνουν στεγνά και σκληρά. Όπως κάθε φαγητό, έτσι και …
Μαλακά κεφτεδάκια αντί για τηγανητά με πολλά μυρωδικά.
Ένα ακόμα ευπαρουσίαστο καλοκαιρινό πιάτο με μελιτζάνες!Είναι νοστιμότατο και αρκετά ελαφρύ, αφού δεν τηγανίζουμε τα υλικά, όπως στον μουσακά.Μπορούμε να …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Καλημέρα σας!!! Σήμερα θα σας φιλέψω ένα πιάτο καθόλου περίεργο αλλά πολύ καλοκαιρινό! Κεφτεδάκια με λαχανικά! Κάποτε και μόνον που …
Η μελιτζάνα είναι το λαχανικό του καλοκαιριού. Ανήκει στην κατηγορία των τροφών που πρέπει να καταναλώνονται σε αφθονία καθώς προάγει …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Υλικά 1 1/2 κιλό πατάτες αλάτι, θυμάρι, ρίγανη 1 κούπα λάδι 2/3 της κούπας χυμό ντομάτας 250 γ.μ. πολύ μικρά …
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά …
Μικρά λαχταριστά μπαλάκια από κιμά…μοσχοβολιστά μικροσκοπικά κεφτεδάκια που ξαπλωμένα νωχελικά επάνω σε ένα μαλακό στρώμα από κάτασπρα σπαγγέτι σκεπάζονται από …
Αφράτα και τραγανά τηγανιτά κεφτεδάκια με βρώμη και ούζο τα οποία τρώγονται και ζεστά και κρύα.
ΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα -500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς -1 κρεμμύδι ψιλικομμένο -1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο -ψύχα από 4 φέτες ψωμί …