κλασική μαγειρίτσα με συκωτάκια – γκουρμέ & λάιτ
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Υλικά για 5-6 μερίδες: 2 κομμάτια συκώτι 1/2 κιλό κρέας μοσχάρι 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι άνηθο 1 μαρούλι 1 …
Υλικά 1 κ. συκωταριά (αρνίσια ή κατσικίσια) 1/2 κ. έντερα (αρνίσια ή κατσικίσια) 1 μεγάλο ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι δυόσμο 1 …
Θα σας δώσω τη συνταγή που κάνω για 10-12 άτομα Μισή συκωταριά βρασμένη και κομμένη σε μικρά κομματάκια Εντεράκια Κοιλιά …
Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 40′, Κόστος: 17€ ΥΛΙΚΑ 1 συκωταριά αρνίσια 1 θηλιά …
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά από κατσίκι ή αρνί (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό έντερα από κατσίκι ή αρνί 2 ματσάκια …
Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι προετοιμασίες σε κάθε νοικοκυριό για το πρώτο οικογενειακό και γιορτινό βραδινό τραπέζι της Αναστάσεως …
Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, στην οικογένεια μας φτιάχνουμε εκ περιτροπής την μαγειρίτσα με την κοτόσουπα αυγολέμονο που είναι …
Υλικά Τα εντόσθια ενός αρνιού (εκτός από τις κοιλιές) 2 κουταλιές κόρν-φλάουρ 7 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι 1 …
Τα υλικα της μαγειριτσας τυλιγμενα σε πακετο με τραγανα φυλλα κρουστας!!!Εξαιρετικο ορεκτικο μεζεδακι για το τραπεζι της Αναστασης και του …
Υλικά 1 συκωταριά αρνιού έντερα αρνιού 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές γεμάτες άνηθο 1 φλυτζάνι ρύζι 3 αυγά 3 …
Μαγειρίτσα! Το πρώτο αρτύσιμο πιάτο μετά την πολυήμερη νηστεία της Σαρακοστής! Και για να περάσουμε μαλακά και ανώδυνα πάλι στην …
Την μαγειρίτσα αυτή την κάνω χρόνια και εξαφανίζεται από όλους!
Ελαφρώς πειραγμένη και πεντανόστιμη!! Υλικά 1 κιλό περίπου συκωταριά αρνίσια πλυμένη καλά και κομμένη σε κομμάτια 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή …
Η μαγειρίτσα είναι η παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση και είναι το πρώτο …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …
Νόστιμη παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως τη φτιάχνει το Μεγάλο Σάββατο για το βράδυ της Ανάστασης η μαμά μου!
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια 1 – 2 εντεριές αρνίσιες, καθαρισμένες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο …
Υλικά 1 συκωταριά με τα εντεράκια της 1-2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα Λίγο άνηθο Αλάτι πιπέρι Λάδι 2-3 αυγά Λεμόνια χυμό…
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια και λίγα εντεράκια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνιθο 4 μαρούλια 1 1/2 …