Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
Μπορεί να είναι ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό αλλά σίγουρα είναι και ταυτισμένο με την παράδοση των φαγητών της Πρωτοχρονιάς για …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό …
Υλικά για 4 άτομα: Για τις μελιτζάνες: 4 μελιτζάνες, σε μακρόστενες φέτες Για τις πατάτες: 1 κιλό πατάτες, σε ροδέλες …
Υλικά 1 κιλό χοιρινή σπάλα, κομμένη σε κύβους περίπου 5 εκ. 200 γρ. σέλινο (τρυφερά κλωνάρια και φύλλα), χοντροκομμένα (ροδέλες …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Υλικά για 4-5 άτομα Για τους κεφτέδες 600 γραμμάρια χοιρινό κιμά από μπούτι και 200 γραμμάρια από σπάλα, ανακατεμένο 1 …
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κύβο Bοδινού Κnorr 1 μέτριο κρεμμύδι 2 αβγά 4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 6 κ.σ. ελαιόλαδο …
Υλικά Για τους κεφτέδες 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 500 γρ. χοιρινός κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1 κ.σ. …
,½ κ. γίδινο κιμά (μπούτι ή σπάλα) 2 κριθαροκουλούρες 1 αβγό 1 ματσ. μαϊντανό 2 κλων.θυμάρι 2 κλων. ρίγανη 1 …
Τη σημερινή συνταγή την είχαμε σταμπάρει εδώ και καιρό και θέλαμε να τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! Πρόκειται για μια συνταγή από …
Αρνάκι – 2 1/2 κιλά Κληματόφυλλα φρέσκα ή παστά – 5 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα – 2 ματσάκια περίπου είναι 8 …
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, …
Νόστιμη παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως τη φτιάχνει το Μεγάλο Σάββατο για το βράδυ της Ανάστασης η μαμά μου!
Υλικά για 8-10 άτομα) 3 αρνίσιες συκωταριές (ανάλογα το μέγεθός τους) ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα …
Υλικά 500 γρ φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα εβαπορέ 1-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1-2 κουταλιές σούπας κρασί …
Μαγειρεύω Οικονομικά – “Επεισόδιο 77” 26/02/2013ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΤΥΛΙΧΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΝΤΙΠ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ
Υλικά: Για τα γιουβαρλάκια: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλικομμένο 1 αυγό αλάτι πιπέρι 7 …
Το αγαπημένο μου φαγητό! Δεν λέω ποτέ όχι για φρικασέ με μαρούλι!!! Το μόνο που δεν αρέσει στα “παιδιά” μου …
Μαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη …