Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Συνταγές με σκόρδο και τσίλι για Πουλερικά
-
-
1 Κοτόπουλο κομμένο σε 6 μερίδες1 κρεμμύδι τριμμένο7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι-πιπέρι1/2 κουταλάκι γλυκού τσίλι [προαιρετικά αλλά δίνει ωραία γεύση]2-3 …
-
Αυτό οφείλεται στο αφράτο, νόστιμο, ελαφρύ και άλλοτε γιορτινό κέικ της με καρύδα που δεν έλειπε ποτέ από την σχολική …
-
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΡΩΜΑ
shogunkitchen.blogspot.comby adminΠρόκειται για υλικά της κινέζικης κουζίνας που συνδυαζόμενα μας δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα, που οπωσδήποτε θυμίζει Κίνα, αλλά …
-
Spicy, παιχνιδιάρικο, εξωτικό. Με το τσίλι και το κάρυ να δίνουν έξτρα γεύση στο κοτόπουλο, δημιουργώντας την ιδανική αντίθεση για …
-
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
-
1 κοτόπουλο γύρω στα 1.800 γρ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κουτάκι μπίρα 2 σκ. σκόρδο Μείγμα μπαχαρικών 1 κ.σ. καπνιστή …
-
1 κιλό στήθος γαλοπούλας 2 κόκκινες πιπεριές 2 κίτρινες πιπεριές 2 πράσινες πιπεριές 4 πατάτες 4 σκελίδες σκόρδο 4-5 κρεμμύδια …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Φτερουγες κοτοπουλου,με υπεροχη πηχτη πικαντικη σαλτσουλα φανταστικη γευση,ιδανικο για παγωμενο κρασακι και μπυριτσα,θα σας αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις.Δοκιμαστε το …
-
Αυτό το κοτόπουλο σουβλάκι με άρωμα Ινδίας μαρινάρεται σε πλούσια σάλτσα από γιαούρτι και ποικιλία εξωτικών μπαχαρικών και μυρωδικών. 8 …
-
Το απλό σουβλάκι κοτόπουλου αποκτά άρωμα Ινδίας με μια απλή και εύγευστη συνταγή για εξοικειωμένους με την ασιατική κουζίνα γευσιγνώστες. …
-
Νόστιμες τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου, σε σάλτσα μελιού, με σουσάμι, φρέσκα κρεμμυδάκια και ρύζι basmati. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Και μη σας τρομάζουν τα …
-
Ταξιδεύουμε γι άλλη μια φορά στην Ινδία, αυτή τη φορά μαγειρεύοντας το κοτόπουλό μας λίγο διαφορετικά με την προσθήκη λεμονιού …
-
Αν και αρχικά τρόμαξα με όλα τα υλικά που είδα, τελικά η εκτέλεση δεν ήταν τόσο δύσκολη! Είναι ένα υπέροχο …
-
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
-
Tο πιάτο αυτό βασίζεται στο στυλ μαγειρικής ταντούρι, όπου το κρέας ή το κο-τόπουλο μαρινάρεται πριν ψηθεί στο στο γκριλ …
-
«Tίκκα» σημαίνει κύβους από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσες και κόκκαλα (και όχι άλλο κρέας). Παραδοσιακά ψήνεται μέσα σε «ταντούρ» (ινδικό …
-
Με μαστιγώματα κρεμμυδιών, η dopiaza παραμένει δημοφιλής από χρόνου αμνημονεύτου. Η προέλευση της λέξης είναι μάλλον ασαφής. Στη γλώσσα Hindi …
-
1 φλ. ή 200γρ. κρεμμύδια τεμαχισμένα 1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο 45 γρ. ή 3 κουταλιές ελαιόλαδο …
-
450 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10 γρ. τριμμένο κορίανδρο 10 γρ. τριμμένο κύμινο 1/2 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο …