Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
Σήμερα σκέφθηκα να σε γλυκάνω, θα ετοιμάσουμε κανταΐφι. Ένα γλυκό που αγαπώ πολύ μιας και το έχω συνδιάσει με τα …
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν …
Εξευρωπαϊσμένο σιροπιαστό γλυκό με τούρκικη ρίζα εν ολίγοις. Αν και για να το φτιάξει κανείς, πρέπει να κάνει …
Στο Πασχαλινό μου τραπέζι, έφτιαξα φωλιές κανταϊφιού με σπανάκι, πράσο κλπ, από το μπλογκ της Έρης, που είχα αντιγράψει εδώ …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά για 12 μεγάλα κομμάτια: 8 φύλλα κρούστας ή χειροποίητα πολύ λεπτά ανοιγμένα 400 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Υλικά 500γρ. κανταΐφι 200γρ. βούτυρο λιωμένο γάλακτος Για τη γέμιση 300 γρ. καρύδια 1 κουτ. γλυκού …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
Έβαλα το νόμισμα της Βασιλόπιτας σε ένα υπέροχο γλύκισμα!
Υλικά: 1 κιλό φύλλα μπακλαβά 250 γρ κανταίφι 1 φλ. τσαγιού λάδι σπορέλαιο Για το σιρόπι: 1500γρ νερό 2200γρ ζάχαρη …
Εκμέκ όμορφο, λαμπερό και πεντανόστιμο, ως είθισται να είναι τα γλυκά μας τις γιορτινές ημέρες! Εορταστικό, μιας και σήμερα είναι …
Αγαπημένο παραδοσιακό καταίφι με καρύδι,αμύγδαλο άρωμα κανέλας και γαλύφαλλου με σιρόπι και γλύκα όσο πρέπει.Ιδανικό για ολες τις περιστασεις και …
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Υλικά συνταγής Για το κιουνεφέ: 1 πακέτο [1/2 κιλό] φύλλο κανταΐφι 1 φλ. τσαγιού βούτυρο αγελάδος λιωμένο …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16-18 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …