Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Η πίτα του βοσκού (γνωστή κι ως shepherd’s pie) είναι ένα θεσπέσιο οικογενειακό φαγητό που περιλαμβάνει λαχανικά με κοκκινιστό κιμά …
Ένα νοστιμότατο πιάτο με παστό βακαλάο, Κερκυραϊκό ή Λευκαδίτικο, όπως διατείνονται οι Επτανήσιοι φίλοι μου. Τώρα που χειμώνιασε σας προτείνω …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
4 φιλέτα σολομού 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια 1 πράσο σε κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι σε κομμάτια 1 λεμόνι σε …
Ένα αγαπημένο φαγητό σε μια εμπνευσμένη παραλλαγή καθώς αυτή η συνταγή περιέχει και αντζούγιες που όχι μόνο προσθέτουν γεύση στο …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
υλικά για τον κιμά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 1 φέτα μπέικον 1 μικρό καρότο 1 μικρό κλωνάρι σέλερυ 1 σκελίδα σκόρδο …
Κάνει κρύο οπότε καλό θα είναι να σερβίρετε στα αγπημένα σας πρόσωπα μια ζεστή σουπίτσα. Εμείς σας προτείνουμε μια light …
Το κοτόπουλο αλά κρεμ είναι εξαιρετικό! Η συνταγή κι η εκτέλεση της δίνουν ένα πιάτο ισορροπημένο με ποικίλες πλην όμως …
250 γρ. λουκάνικα Vienna Ifantis 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. σιμιγδάλι ψιλό …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
Το φαγάκι που σας έχω σήμερα είναι πολύ απλό και εύκολο, ψάξτε να βρείτε τα μικρά γεμιστά ραβιόλι με σπανάκι …
Σήμερα λοιπόν σας έχω ένα κλασσικό φαγάκι το οποίο το κάνω συχνά με διάφορες παραλλαγές και μας αρέσει πολύ. Ο …
Πόσο καιρό είχαμε να κάνουμε γκούλας! Και πόσο μας αρέσει!!! Είναι άλλο ένα από αυτά που εγώ λέω “χουχουλιάρικο” φαγάκι! …
Πολύ νόστιμη και ελαφριά πιτούλα με μπισκοτένιο φύλλο και αρωματική γέμιση.Υλικά 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις μία πρέζα …
Τα πιζάρεϊ ε φάζο (pisarei e faśö) είναι μία παλιά συνταγή που απαντάται κυρίως στην περιοχή της Πιατσέντζα. Τα υλικά …