Μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια Παρλιάρου
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
Διανύουμε την ομορφότερη και πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου και φυσικά χρειαζόμαστε κάτι να μας ζεσταίνει τις χειμωνιάτικες νύχτες, που …
Σας ετοίμασα δίπλες με αυγά σε σχήμα κορδονιού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα! Μελομωμένο τραγανό φύλλο, με χιλιάδες φυσαλίδες πάνω …
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Υπάρχουν φορές που αναζητάμε την τέλεια συνταγή για ένα διαφορετικό και ταυτόχρονα εύκολο γλυκό, μια τέτοια συνταγή είναι και η …
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και… …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Υλικά για 10 μερίδες: Κυδώνια 500 γρ. νερό 750 ml λευκό κρασί ξηρό ή ροζέ 500 γρ. ζάχαρη + επιπλέον για το πασπάλισμα 1 κιλό κυδώνια (καθαρό …
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό το κοκτέιλ τους βοηθά να κοιμηθούν!
Κάποια μικρούτσικα μανταρίνια που ξέμειναν ήταν η αιτία γι αυτή την ανάρτηση. Τα μανταρίνια και φυσικά το εγγλέζικο περιοδικό που …
Η συνταγή αυτή έχει ως βάση τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά και πολλές δικές μου προσθήκες….
Μηλαράκι ψητό και άκρως αρωματικό, καθώς το κρύο το θέλει το άρωμα του μήλου για να νοιώσεις την θαλπωρή και …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Η συνταγή που μοιράζομαι μαζί σας σήμερα ανήκει στη φίλη μου Γιώτα Τ…Κυδώνια ψημένα στο φούρνο με σιρόπι καστανής ζάχαρης, …
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια …
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Τα σοκολατένια γλυκά μπορεί να είναι η μεγάλη μου αδυναμία αλλά τα επιδόρπια με φρούτα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά …
Νοστιμότατο ρολό από χοιρινό μπούτι, μια συνταγή του Ακη Πετρετζίκη που αξίζει να δοκιμάσετε.