Χριστουγεννιάτικο Κοτόπουλο με Γέμιση Κιμά
Μια συνταγή γέμισης για το Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα, με παραδοσιακή γέμιση κιμά (κι όχι με συκωτάκια), καβουρντισμένο κουκουνάρι, …
Μια συνταγή γέμισης για το Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα, με παραδοσιακή γέμιση κιμά (κι όχι με συκωτάκια), καβουρντισμένο κουκουνάρι, …
Το Μurgh Μakhani είναι ένα παραδοσιακό, και ίσως το πιο γνωστό, ινδικό πιάτο κοτόπουλου, με πολλά μπαχαρικά και κρεμώδη σάλτσα …
1 ρολό κοτόπουλο Ifantis 1 κιλό πατάτες 2 κυδώνια 2 μήλα πράσινα 10 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 κρεμμύδι 1 καρότο …
2 στήθη κοτόπουλου 500 ml. χυμό μήλου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 50 γρ. αλάτι 1 ξυλάκι κανέλα 1 φύλλο δάφνης …
Μολόχες μαγειρεμένες με κοτόπουλο ή αρνάκι με ρύζι συνοδευτικό! 200 γρ αποξηραμένες μολόχες ή 4-5 μάτσες φρέσκες 600-700 γρ φιλέτο …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
Το στιφάδο και ο κόκορας… Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα …
1 ολόκληρο κοτόπουλο 1 πακέτο σπαγγέτι no 6 40 γρ. βούτυρο (Κέρκυρας) 4 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 100 ml. …
Πρασινάδα (saag) σημαίνει παραδοσιακά το σπανάκι, που αποτελεί τη συνη-θισμένη επιλογή για να συνδυαστεί με το κοτόπουλο, αν και άλλα …
Το πιάτο αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πιο γνωστά ινδικά φαγητά σε όλο τον κόσμο. Η σάλτσα του μπορεί να παρασκευαστεί …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …
Υλικά συνταγής 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα ½ φλιτζ. …
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …
Κόκορας κρασάτος και μάλιστα ελευθέρας βοσκής! Ένα νοστιμότατο, παραδοσιακό πιάτο που το τιμούν ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο αλλά και σε ολόκληρη …
Η πιο νόστιμη εκδοχή του φαγητού αυτού περιλαμβάνει αγριόπαπια. Κι εδώ είναι που χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαδικασία παρασκευής της …