Κουνέλι στιφάδο με χυλοπίτες και μυζήθρα
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Αν βαρεθήκατε τα κλασικά σουβλάκια στο φούρνο, αυτή είναι μια διαφορετική και απλή πρόταση χοιρινού, για να το συνδυάσετε με …
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
…αλλά όχι όποια κι όποια συνταγή! Την tortilla θα την φτιάξετε πανεύκολα και γρήγορα μόνοι σας, η πανσέτα σας θα …
Η σημερινή μας συνταγή είναι ιδανική για επίσημα καλέσματα αλλά και για την καθημερινότητα. Το χοιρινό είναι ένας κρέας που …
Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων με αρώματα μαμάς και σπιτιού. Όσα χρόνια κι αν περάσουν όλοι έχουμε στην γευστική …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Για όσους θέλουν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγ. Πατρικίου, μια εύκολη παραδοσιακή ιρλανδέζικη συνταγή: Βραστό αρνάκι με πατάτες, μπέικον …
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
υλικά (για 6 άτομα) 1 χοιρινό ρολό γεμιστό 2kg 750ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 πορτοκάλι 1/2 μήλο τριμμένο με την …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην …
Υλικά συνταγής Για τα τας κεμπάμπ 1 κιλό μοσχάρι ελιά, χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. …
Αν βαρεθήκατε τα κλασικά σουβλάκια στο φούρνο, αυτή είναι μια διαφορετική και απλή πρόταση χοιρινού, για να το συνδυάσετε με …
Ζουμερό, πικάντικο και μεθυσμένο με ουΐσκυ σούπερ μπέργκερ για να συνοδέψει γευστικά τον ανδρικό πληθυσμό που θα “κατασκηνώσει” στο καθιστικό …
1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …